Cari Something?

Isnin, Mei 25, 2009

Dam di dam dam

First day at work, setelah beberapa hari bertapa di wad + rumah.

Berjela-jela task list saya.. Ha ha ha ha.. alhamdulillah, as of now, dah berjaya siapkan 6 daripadanya.. more to go after this.

My boss from Japan was kind enough to skype me, asking about my shoulder.. and I took the opportunity to apologise for being MIA last week for 3 consecutive days. He said, "no prob. Take care of yourself & your sons!"

Thank you boss.. hopefully once you got married nanti, you'll be blessed dengan anak2 yg ramai.. hihihi..



Oh well, on the other note, saya terlepas utk menjawab email dari Nuffnang berkenaan jemputan ke Premiere Screening of Terminator Salvation.. alah, macam la dapat pegi.. walaupun time Arif dah kebah semalam, saya ada cakap dengan si dia, saya nak dating dengan Arif :P sudahnya bila ada kesempatan baca email, kesannya kena jawab by 12pm hari ni.. hua hua hua..


Later friends.. Semoga ALLAH merahmati hidup kalian pada hari ini dan hari2 yg seterusnya.. :)

11 ulasan:

Ayu berkata...

Bos yang prihatin.

knv berkata...

sejuk hati dapat boss gitu. ada kes yang hampeh!

knv berkata...

eh lupa,
selamat berdidamdidam!

:P

Zuhaini berkata...

bagusnya bos..

uiks.. dia menang terminator tu lah! :) saya kalah la gitu nampaknya... :) hihihi....

madamoiselleczar berkata...

hiks..mak hengat dim dam dum bunyik merecun! ingatkan cik yan raya awal! hahahaha :p

Yan berkata...

cik Ayu,
i only figured it out just now.. ha ha ha..

k Ana,
kita macam rasa mcm dah nak resign sbb rasa macam mengabiskan beras kompeni je.. ha ha ha..

cik Zuhaini,
ada contest ke? saya serius tak tau.. tp dah tak dapat pi pun la ni kannn..

Za,
aku raya la.. anak2 dah sihat sejahtera.. kekeke

MommyDania berkata...

syukur semua dah sehat. cheers!

mamaDhea berkata...

bestnya dpt bos yg memahami.. dari Japan lagik tu skype.. hihi..

alhamdulillah anak2 CY dah sihat ek..

Yan berkata...

MD,
alhamdulillah..

Sya,
alah.. skype, free :P

u. Masyitah berkata...

Syukur dapat majikan empati cam u.
Alhamdulillah anak2 pun dah baik dan sihat kan?mamanya boleh rehat kot?

CY3.5 berkata...

u.Masyitah,
mama takley rehat2.. kena kerja.. kekeke