Cari Something?

Rabu, Mei 27, 2009

MN, yang ni pun cantek jugak :))


Saya dapat sambar semalam.. tp saja post hari ni.. pasal takde idea nak meraban apa hari ni..


Nota kaki: Letih OK nak twist kepala cakap semalam, hari ni berbagai.. ye la, draf hari Selasa petang.. kah kah kah.. karang isi tak relevan plak :P


Nota kaki 2: Nota kaki patut ada kat bawah signature, ataupun di atas signature? 




7 ulasan:

Ms Lola berkata...

"Nota kaki 2" - mcm soalan yg sama aku pernah tanya dulu

Zuhaini berkata...

haha.. part nota kaki.. entah ek.. tak pernah pikir betul2..

yup. cantik number tu! :)


my-alia

p-na mama oja berkata...

rasa atas signature cun...

Mommy Lyna berkata...

saya tak peduli tentang number itu

cikyan datang gath nanti kalo anda di KL hehe

MN berkata...

oh, itu aku punya no of visitor ke???
cantek jugak *wink*

soalan no. 2 - aku rasa mcm letak bwh sign...ko dah try google tengok mana2?

CY3.5 berkata...

girls -> Ms L, cik Zuhaini, cik p-na & MN,
gigih mak carik kat Google..
http://www.thefreedictionary.com/PostScript

1. A message appended at the end of a letter after the writer's signature.kah kah kah..



MLCB,
insya-ALLAH.. ada jugak baca bab gathering tu.. keep us posted :)

kaezrin berkata...

wahh kewl la>...