Cari Something?

Rabu, Mei 27, 2009

Cik Zufa aka M-I-O, sila tengok ni..

Nyaris nak tergolek bila tengok keyword ni menerjah blog saya..







M-I-O, i guess its time for you to open your own business lah.. cukup2 la jadik kuli orang.. belum setup company orang dah cari ni weii.. cececece.. cakap kat orang, habis baik punya :P 






Nota kaki: Banyak pula gambar2 menghiasi posting saya lewat kebelakangan ini.. adakah ini juga satu transformasi? atau sekadar, hangat2 tahi idung?

7 ulasan:

Ms Lola berkata...

Taik hidung ko hangat kah? hahahahahahaha... adoiii apa yg aku pikirkan ini??!!!!

m-i-o berkata...

kahkahkah! mak pun nak tergelak CY oiii. adakah ini menjelaskan the law of attraction? :P

CY, ingat tak pasal ada keyword husband ML yg ada org search tu?

ha, ada org pakai keyword husband mrs noba terjah blog mak! seriously, mak kompius. bila masa plak mak citer pasal laki mrs noba?

lagi satu apa kejadahnya masing2 carik laki bloggers tegar ni? kahkahkah

::Umi Sufira:: berkata...

Hihi..mungkin dia hengat CY ada wat entry pasal bisnes Cik mio kot...kekeke..BTW, camne nak tengok table yang CY buat kat n3 ni kat blog sendiri?

mamaDhea berkata...

hikhikhik.. siap nak cari laki bloggers bagai..

CY3.5 berkata...

Ms L,
aku tak pasti.. nanti aku korek.. ngeee..

M-I-O,
ye la.. org nak tau jugak siapakah lelaki di belakang wanita2 hebat itu..

Umi Sufira,
saya kurang jelas dengan soalan anda.. sila prosakan ayat table yang CY buat kat n3 ni Sya,
itulah.. macam2 ragam :)

knv berkata...

hangat-hangat taik kuching pun ok gak!

:P

CY3.5 berkata...

k Ana,
taik kucing busuk :P taik idung takde bau (kot?)