Cari Something?

Rabu, Jun 24, 2009

Berita Tentang Kanak-Kanak Yang Hilang

Saya perasan ada beberapa blog menyiarkan kisah tentang kanak-kanak yg hilang semalam.

Hari ni saya terima update seperti berikut..


Salam...
Hanny dapat sms tengah malam tadi dari Miza. Beliau mengucapkan jutaan terima kasih atas doa, sokongan dan bantuan semua dalam usaha beliau mencari anak-anak beliau yang hilang. Pihak polis telah menghubungi beliau dan mengatakan bahawa anak beliau telah selamat berada di balai polis. Kini anak-anak beliau telah pun berada di pangkuan beliau. Sila inform kepada semua mengenai berita gembira ini. Terima kasih semua atas bantuan dan sokongan anda. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas jasa anda semua. Inilah dia bukti apabila kita BERSATU. Terima kasih.


Dear friends,
I just received an sms from Miza last nite. She conveyed her warmest thank you to all for the duaa, supports and helps in her search for her missing children. Police had contected her and said that the children are in their custody. Now the kids are safe and sound at home. Please forward this email to all and share the good news. This is the result of a UNITE COMMUNITY... Thank you so much.

Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi.


8 ulasan:

Zety Zin berkata...

Syukur. Risau jugak masa baca pasal benda ni tadi.

knv berkata...

errr.. sorry atas keignorant saya. pasai apa ni? sapa yang culik?

CY3.5 berkata...

ZZ,
tu le pasal..

k Ana,
2 hari lepas ilangnya.. ni lebih kurang excerpt..

"Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun, telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL pada 22 Jun 2009. Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun. "

knv berkata...

oh tapi tak tau lagila samada orang culik atau lari?

Zuhaini berkata...

oh.. siannya.. :(

alhamdulillah selamat! :)

CY3.5 berkata...

k Ana,
tak tau la apa cite sebenarnya..

cik Zuhaini,
yep.. syukur dapat jumpa..

Sayang.Ibu berkata...

uhuhhh..ku pon x dengo gak citer nih.. tp Alhamduliilah da jumpe... btw.. space bar dah ok ke???

CY3.5 berkata...

cik Intan,
dah.. ada saya nyatakan dalam komen kat posting tu.. heee.. tp kadang2 terkial-kial jugak ni..