Cari Something?

Rabu, Jun 24, 2009

Ketika Ini : Updated

Saya berasa sangatttttttttt lapar despite of dah makan roti berkeping-keping cicah kuah durian pagi tadi..

Tolong lah.. tolongggggg la cepat 12.30pm! Dah la nak kena makan sorang2 plak tu.. concious mak!

Argh! Terseksa perutku.. Tengok lauk kesian Ms Lola pun rasa macam tersiat-siat dah ni..


----------0ooOOOoOOoo--------------ooOOooOOoOoO-----------

Updated at 1335hrs: Atas kebuluran terlampau, saya punch card pukul 12.53pm :P

Terus pi favorite stall, amik nasik, ikan tenggiri slice (ikan tenggiri la gamaknya..), sayur taugeh sket.. sayur kacang botol sket.. tuang kuah pedas2 sket.. then tokey kedai tambah papadom (complimentary).. bayar RM4..

Lepas tu cari tempat duduk.. then pi beli air + buah betik potong.. amik kau.. dekat RM7 saya habiskan utk melampiaskan rasa lapar yg membuak-buak tadi.. Nasib tak tambah pisang goreng sepinggan ke.. keropok lekor sepiring ke.. heeee..

Alhamdulillah.. 1.20pm saya dah terpacak kat ofis balik :P

Maaf, gambar takde.. lapar sangat kaedahnya..


8 ulasan:

Marisa berkata...

kena spare coklat ke apa nih.... sementara nak turun lunch. saya kalau tak dak geng makan.. saya akan pi tapaw makanan dan mknn kat tpt sendiri je

Ms Lola berkata...

Kesian, kan? MAkan cam tu pun 3 hengget

Zuhaini berkata...

siannya... oh, CY x gi makan ngan cik lola..? :)

MN berkata...

heiii..ko tak tengok lauk aku lagi!
aku terkejut pulak kena harga mahal giler!

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
stok dah abis.. lupa nak replenish.. grrr..

Ms L,
kalau kena 2.50 pun aku rasa macam mahal.. ha ha ha..

cik Zuhaini,
Ms Lola di sana.. saya di sinii je..

MN,
kau makan apa nyah? takkan kuah je kot?

Zuhaini berkata...

aik..? punch kad..? siannya.. lunch pun kena punch kad..?

**saya ingat ms lola, mrs noba ngan CY satu opis.. hihi :)

MN berkata...

nyah..aku dah pekena kopi buat ubat ngantuk!
la nih tgh dok weng2 gitu...tskk tskk!

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
ha-ah.. kena punch card you :)

MN,
weng la pulakk.. overdose ke apa? kekeke..