Cari Something?

Khamis, Jun 04, 2009

Cuba Teka :)

Tuan rumah busy.. Bos buat baaaaaanyak penambahan pada kodku yg telah siap.. sabar je laa kan..

So, for the time being, apa kata korang teka apa yg ada kat dalam ni?


Sangat busy OK.. nak buat watermark pun tak sempat..




Nota kaki: Tiada sebarang hadiah diperuntukkan. Harap maklum.. Saja nak buang masa korang :P Kalau nak teka laa kannn..

10 ulasan:

Zuhaini berkata...

tu mesti Zeri! :) haha..

Sayang.Ibu berkata...

ha'ahh..zeri kot..;p

Marisa berkata...

ZERI!!!! main sorok2 lak

MommyDania berkata...

mesti zeri!

knv berkata...

ya allah takut aku nak teka!

:P

batu nesan, buleh?

mamaDhea berkata...

kahkahkah! ape laa knv.. boleh plak terfikir batu nisan ek.. :P

klu tak amir, arif.. klu tak arif, zeri.. hihi..

jua berkata...

salah sorang anak mu la cy. tak pun mu yg golek2 dalam toto tu. betul?

rizza berkata...

tu zeri dok guling2 hehhe

CY3.5 berkata...

girls,
senang sangat teka teki ni ye? ha ha ha..

k Ana,
mu mmg tau.. seriau mak!!


nanti free sket, kita tempek apa ada dalam baju.. eh, selimut :P

p-na mama oja berkata...

seram je maks...

sure anak mu itu...