Cari Something?

Khamis, Jun 04, 2009

Macam-Macam Ada


Rasa makin bertambah-tambah plak benda yg ditepek kat blog ni..


Start dengan menambah signature..


Lepas tu tambah banner utk derma ke MAKNA by Digi..


Then gedik letak kaler background kat Post Title..


Last sekali, selamat tambah LinkWithin..



Lepas ni apa pulak kaedahnya?








9 ulasan:

MN berkata...

itulah aku perasan ko tambah kaler kat title.

apa kaedahnya buat gitu? ajar aku? hiks hiks...

isz_3707 berkata...

babe, mood menghias ni, harap2 azalea la yg kuar, ngeeeeeeee

Zuhaini berkata...

saya tau! agaknya lepas ni tambah background warna kat title sidebar kot. atau.. lepas ni edit header kot.. :) hihi..

*mrs noba, senang je la.. :)

kaezrin berkata...

adehhh udah2 lah cik yan...pi update blog byk2 kali plak...kakakakakkaa...

tapi cantik..i likee....

::Umi Sufira:: berkata...

Link Within tuh macam menarik juga..rrr karang bial2 nak tambah juga lah:P

MommyDania berkata...

xpe, lgkan rumah org tmbh itu ini, inikan blog, tmbh apa2 free aje. hehehe

KS berkata...

selagi boleh tepek.. tepek aja... no harm pon ;) hehehe

jua berkata...

inilah dinamakan revolusi transformasi.

CY3.5 berkata...

MN,
tambah sebaris je.. background-color: kaler_apa_kau_nak.. kekeke..

cik isz,
fuh kanan! fuh kiriiiii!!!

cik Zuhaini,
takde edit header.. saya tak kreatip.. nak upah org pun saya takde gamba yg cantek2..

cik elin,
hari ni mandom.. keje banyak.. :(

US,
sila-lah tambah.. tak jalan dah Older Posts lepas ni.. kekeke..

MD,
takut terlebih semak je.. ha ha ha.. i kan minimalis :P

KS,
itulah.. sementara ada ruang yg bley ditepek.. heee..

Jua,
tak byk ubah pun.. unlike yours.. tebabom, marveles.. apa lagi?