Cari Something?

Isnin, Jun 22, 2009

Dari Sinar Mata

Rock kapak mode :P penangan MHI yg menyiarkan klip video ini..





Tahun 1990? What???!!

*Perasan muda mode*

Baru darjah 6 time tu tapi dah reti layan lagu rock kapak.. kah kah kah..


Mmg zaman pakai suar ketat kilat2 gamaknya time tu kan?



Dari Sinar Mata

Keunggulan cinta dari sinar mata
Yang bergelora
Hati ditaman berbunga
Satu impian satu harapan
Sudah pasti ada sebaliknya
Satu rahsia

Engkau di mataku adalah cahaya
Perjalanan ku
Terang menyuluh segala
Yang tersembunyi
Lama kucari
Sudah pasti ada jawapannya
Kemungkinan itu

Datang hampir senja sedang aku
Merangkak dan kehausan cinta itu
Kau hulur tangan mu
Membawa ku ke atas semula
Berdoalah aku kesyukuran
Tercantum cinta jadi satu
Biar ku tebus segalanya
Agar di teman cinta yang suci itu

Credit to liriklagu.com




Nota kaki: My other half tak suka lagu ni.. dia kata lagu ni style jiwang meleret-leret.. ha ha ha.. pedulik!

13 ulasan:

Ms Lola berkata...

ko mode jiwang ke pg nih?

knv berkata...

lagu ni okeh lagi. jgn lagu eddie hamid tu lagi tak tahannnn...

sungguh kangkang sekalik!

:P

ainie aziz berkata...

rock kapak mmg best la zaman tu! haha. tp skang ni skala skala layan mode jiwang apa salahnya!

::Umi Sufira:: berkata...

Nak dengar banyak lagu jiwang gini...dengarlah SINAR FM..hee..

Dari saya yang masih mode hot fm laiii...;P

Marisa berkata...

ye la....yg tak tahan tu lagu kumpulan Spoon, Spin.... dah apa lg tah semua mula huruf 'S'

Zuhaini berkata...

sedap juga.. saya suka!

CY3.5 berkata...

Ms L,
takde la.. mode terkenang zaman muda :P

k Ana,
jiwang leret2, agree?

cik ainie,
lagu2 dolu lagi best kan? kan?

US,
ofis ni selalu layan fly fm dengan hitz je rasanya..

cik Marisa,
oooohhh, yg tu mmg TAK TAHAN..

cik Zuhaini,
mmg sedap kan..

MN berkata...

rock kapak dowh!!!

KS berkata...

rock kapak la yg paling bestttt!!! hahaha

eh eh, kita sebaya ek? :P

CY3.5 berkata...

MN,
ni kapak tak tajam, pasal meleret2 jiwang.. ha haha..

KS,
sebaya, tp i tua skettt la dari you.. takat tua bulan.. ha ha ha..

madamoiselleczar berkata...

OH..INI ZAMAN ROCK KAPAK BERDARAH TP TGN PELOK TEDDY BEAR DAAA... :P

Sayang.Ibu berkata...

wahh..mak pon layan lagu nih dulu... jiwang meleleh nyahhh..kecik2 pon dah jiwang kah??????;p

CY3.5 berkata...

Za,
aku takde teddy bear.. harap maklum :P

cik Intan,
tu le pasal.. confuse jap bila tengok tahun 1990 tu..