Cari Something?

Ahad, Jun 14, 2009

Description Apakah Yang Sesuai Untuk Blog Ini?


Lantaran perkara ini, cik puan Jua telah menanyakan kepada saya menerusi Skype,

"tagline kat headr 'ape-ape je' aje ke?"

Begitulah nampaknya.. seingat saya macam tak pernah ada apa2 description pasal ApaApaJe sebelum2 ni..



Tengoklah.. togel je kann..
Ayat di atas, saya tulis guna Paint.. gile keras kejung bab2 grafik :P


Sejujurnya, CY3.5 dah tak tau nak pikir apa mau diletak-kan di bahagian description.. korang ada cadangan? Sila kemukakan.. saya hargailahhhhh sangat-sangat.. Ia bakal diletakkan di dalam header yg akan dihadiahkan oleh cik puan Jua kepada saya.. best tak? heeee..




Dalam pada tulis2 ni.. ada terlintas ayat2 poyo masa zaman2 main IRC dulu..

To know me, is to love me.. and thats the hardest part..




mmg poyo. I know :P Sungguh tak kena gaya kalau nak implement lagi time la ni.. ahAHAhaHAHahaa..



7 ulasan:

NeroEcha berkata...

Tag tu mmg poyo ler mek. Kalau letak CY STORY ok tak?

MN berkata...

hishhh..aku kan bab2 tagline ni memang la tak dapek.
aku punya tagline blog pun jenuh aku pikir. sib baik tak tumbuh ubans!

nanti kalo aku ada idea, aku skype hang - boleh?

madamoiselleczar berkata...

hiks...tagline? "ikut suka ati aje" buleh nyah? hihihihi :p

Jua Zulkef berkata...

'Aku ibu power!!'

errr...

KS berkata...

bab2 pikir tagline ni mmg i fail! hehehe.. tapi i rasa apa2 je ok dah bunyiknya.. sebab u mmg tulis tentang apa2 je kan?? hehehe

CY3.5 berkata...

cik Nero,
mmg tak kena.. kekeke.. thanks for your input :)

MN,
boleh sangattt..

Za,
brutal tu.. tak seswai dengan imej aku yg lemah gemalai.. kah kah kah..

Jua,
superrrr.. powerrrr..

KS,
dah kalah rojak dah blog ni.. kekeke..

m-i-o berkata...

hmmmm....

1. a mom with 3 boys and a half
2. menanti puteri alindalia
3. siri bercakap dengan CY3
4. hikayat kota arialun
5. keliyan

kekeke.