Cari Something?

Sabtu, Jun 13, 2009

Ik hou van je blog

I tend to put this award title in French, sebab French kan ala2 exotic gitu.. tapi, makcik Google yg tolong translate, dia letak I love your blog jugak.. macam tipuuuu je.. so, I settled with Dutch :)

Received this award from cpm.. cikpuanmuda cantik jelita yg baru je celebrate anniversary yg ke-4..

Agak gigih jugak la nak amik gambar award ni, sebab blog beliau tidak membenarkan right click.. ha ha ha..



So here it goes:

  1. The winner can the logo on his/her awesome blog. -- ya udah..
  2. Link the person you received the award from. -- sudah jugaa..
  3. Nominate at least 7 other blogs. -- beres..
  4. Put links of those blogs on yours. -- siap!
  5. Leave the message on the blogs of those you've nominated.

So, the award goes to:
  1. KNV yg dah MIA sejak beberapa hari.. dengarnya pegi course.. I missed you much!
  2. MN salah seorang rakan skype saya yg bakal menyambut hari jadi sikittttttt time je lagi..
  3. Ms L.. si penyuap kudapan :P
  4. M-I-O.. yg diketahui ramai dengan skill rapuan tahap parang sepunden tapi dalam bahasa yg tersusun cantek je..
  5. cik Iszan yg dah jarang2 online sebab BUSY yaamatz..
  6. Fid - yg menjadi rakan rujuk bab2 breastfeeding
  7. YOU.. YOU la.. sapa lagi :))

5 ulasan:

Zuhaini berkata...

uih.. gigihnya cari translation i love your blog di google! haha :)

MN berkata...

tengkiu nyah!
:) (senyum sampai ke telinga aku!)

isz_3707 berkata...

mekasih tp ko perli aku kah tang bz tu? haaaaaaaahahhahaha

knv berkata...

missed you too, sis!

:l

and thanks for the award.

m-i-o berkata...

haiyoh!

gue dapat jugak?!

*lompat, lompat!*

owh, terasa tali pusatku berpintal2. ahak!