Cari Something?

Isnin, Jun 29, 2009

Handbagku Ada Palitan Dakwat Pen Biru

Pengguna handbag Coach di luar sana, apakah cara untuk membersihkannya jika terdapat palitan dakwat pen? dan2 plak ada segaris dakwat pen biru kat er, pemegang beg saya ni ha..

Cari kat internet, jumpa ni..

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090403073358AA9kV8u


Best Answer - Chosen by Voters

mr clean magic eraser! works for everything
  • 3 months ago

apa ke benda Mr Clean Magic Eraser tu? Hua hua hua..


10 ulasan:

Ms Lola berkata...

AKu rasa, aku pernah terbaca kat blog orang pasal nak hilangkan stain kat handbag ni. Seingat aku, dia pi beli 'barang' tu kat ACE Hardware je kot. (Maaf, aku tak ingat pulak apa exactly nama 'barang' itu)

CY3.5 berkata...

Ms L,
thank you bebeh.. nanti kalau dapat pi ACE, aku tunjuk la tempat dakwat tu.. diorang bley la suggest kot?

jua berkata...

dah jumpa bgtau i tau. toklaki mak yg pening kepala sbb takut bag yang dia keluarkan duit membeli utk i itu kotor. aritu dah ada stain depan mata dia, dia suruh tonyoh dgn losyen baby.

kaezrin berkata...

hebat betul mr magic ni..

NadiahKhair berkata...

jap..bag tuh kaler ape?
kalau kaler putih or nude/tan..
ambik kain buruk basahkan. and titiskan clorox kat kain buruk tuh. jgn byk sgt tau. pastu dab2 (mak tenyeh jek) kat ink tuh. insyaALLAH hilang (wakakka. mcm bagi petua ape)

LOLA: kat ACE tuh, multipurpose cleaner ke? kalau yg tuh pun boleh pakai. mujarab. :D

CY3.5 berkata...

Jua,
ntah2 you yg jumpa dulu.. ha ha ha..

cik elin,
belum google lagi pasal pakcik magic ni..

NK,
kaler beige/khakis? kekeke.. saya sangat buta color.. apapun thanks for the tips!

NadiahKhair berkata...

CY,
bukan leather eh? kalau bukan jgn pakai petua mak tuh. jahanam bag tuh mak xleh ganti. :P

cube tenyeh pakai multipurpose cleaner yg lola sajest tuh.

maybe boleh.

CY3.5 berkata...

NK,
tali/pemegang yg kena ink.. its leather.. body dia fabric.. so, clorox can meh?

=MissRynn= berkata...

tq for the info.. :)

Ms Lola berkata...

Nad,
KAlau ada ink stain kat vachetta leather camne? LEh guna gak ke teknik clorox nih?