Cari Something?

Selasa, Jun 30, 2009

Last Day

Nampak gayanya, hari ni hari terakhir kempen You Click, Digi Donates.

Setakat posting ni ditulis, RM108,955 telah berjaya dikumpul.. Walaupun tak tercapai matlamat asal untuk mengumpulkan RM150K dalam masa 30 hari, berbahagialah kerana kita telah membuat sesuatu daripada tak buat apa2, kan...






Nota kaki: Esok dah takde la banner ni kat bawah posting saya lagi..

5 ulasan:

mamaDhea berkata...

wah, cepat jugak ek bertambah jumlah donation tu.. pg td baru RM108,610..

yep, btol tu.. at least, ada juga wlpon tak mencapai target.. dari tak buat pape, kan CY kan.. :D

CY3.5 berkata...

Sya,
harap2 adala sket sumbangan dari benda yg tak seberapa kita buat tu.. ngeee.. hari tu masa 15 days, dah lebih dari 75K.. tu ingat bley tercapai..

knv berkata...

tak dapat rm150k pun, sapa lak nak bagi pree rm108k kan? banyak la tu for such a simple act.

bersatu kita teguh!

ce ce ce ce wahhhhhh.....

:P

p/s; saya amat patriotik tatkala ini!

Zuhaini berkata...

alhamdulillah.. banyak juga tu!

CY3.5 berkata...

k Ana,
itulah pasal.. at least ada jugak la hasil..

cik Zuhaini,
yep! semoga bermanfaat pada badan2 yg terima $$$ tu..