Cari Something?

Selasa, Jun 02, 2009

Mengukur Kedai di Seksyen 9

Last Saturday, sebelum bertolak ke Penang, my other half telah membawa kami anak beranak utk menengok kedainya di Seksyen 9.


Tapi, sebelum tu, mengukur kejap kat kedai Butik MyDreams.. bawak si Arif sebagai peneman, havoc kedai tu dia bawak main nyorok2 antara himpunan baju2.. sabar jela.. tp dia juga menjadi tukang komen yg berkaliber.. mana taknya, saya heret dia masuk fitting room jugak.. and he, voluntarily mengomen -- "cantek la bu".. makanya atas pujian anak bujang tu, tangan ni gedik la sambar blouse 2 helai..


 
antara contoh baju yg dirembat.
Pic credit utk kedai tersebut.


Later, menyinggah kat kedai my other half.. lepak2 kejap sampai ke tengah hari.. kemudian si dia bawa kami menuju ke JM Bariani House pulak.. si dia kata dah lama nak makan.. baru kali ni tergerak hati nak masuk.. heee... saya selaku peminat tegar Nasi Beriani, teringin nak bedal Nasi Beriani Gam.. tp sbb takut tak tahan dengan kepanasan daging kambing, saya pilih Nasi Beriani Daging saja.. 



Beriani Daging

Perut dah kenyang, hati dah senang, kami pulang ke Bandar Tasik Selatan.. buat sesi air mata lagi dengan Grey's Anatomy sambil mengemas kain baju utk dibawa ke Penang.. ya, saya memang suka buat kerja last minute :P 





10 ulasan:

KS berkata...

kedai ur hubby ke? kat mana ek? i selalu gak pergi seksyen 9 tu...

CY3.5 berkata...

KS,
kedainya di sebelah Bangi Kopitiam.. ngadap paragon yg tengah dibina tu.. baru je bukak.. hihihi..

Zuhaini berkata...

cantik la baju purple itu.. :)

(aduhai.. terliur tgk briani itu!)

Ms Lola berkata...

Aku pun selalu tanya pendapat anak daro aku - nak2 time nak beli handbag! Tunggu lah anak daro ko keluar nanti!!!1

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
heee.. kitanya kaler cekelat..

Ms L,
argh! tahun bila aku nak ada anak dara niii.. ha ha ha..

MommyDania berkata...

CY< merujuk jwpn komen di atas, mcm surat daa. adakah #4 boy?

CY3.5 berkata...

MD,
masih belum diketahuii.. hihihi.. kenduri recently ramai predict girl.. but, yeah, tak larat nak dapat harapan dah..

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

uikss.. bukak kedai? harus aku pi jengah alang2 dah dekat nih... wekeke...

Marisa berkata...

wow! vogue la mama!

CY3.5 berkata...

cik Pau,
sila lah.. hihihi..

cik Marisa,
vogue mende.. ha ha ha.. aku kan sempoi memanjang..