Cari Something?

Jumaat, Jun 26, 2009

Michael Jackson Died @ 50


Taken from http://www.msnbc.msn.com/id/31552029?gt1=43001

Baru smalam cite pasal air MJ kat food court.. iskkk..

Excerpt sket..

Michael Jackson, the sensationally gifted child star who rose to become the King of Pop and the biggest celebrity in the world only to fall from his throne in a freakish series of scandals, died Thursday. He was 50.

Jackson died at UCLA Medical Center in Los Angeles. Ed Winter, the assistant chief coroner for Los Angeles County, confirmed his office had been notified of the death and would handle the investigation.

The circumstances of Jackson’s death were not immediately clear. Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30 p.m., Capt. Steve Ruda told the Los Angeles Times. The paramedics performed CPR and took him to the hospital, Ruda told the newspaper.

11 ulasan:

Nina berkata...

baru ajer cik yan wat entry Mj & JJ kat foof court tibe hari berite MJ died..heheh

Mynie berkata...

adkah Mj mati tersedak/tercekik sbb ada orang blog pasal nama dia? hehe.. (eh tak baik) yang sebetulnya, innalillahi wa inna ilaihi raji'un

Ms Lola berkata...

tu lah... ko seru lagi nama dia semlm...

CY3.5 berkata...

cik Nina,
itulah.. sungguh tak sangka..

cik Mynie,
semoga dia mati dalam iman.. insya-ALLAH..

Ms L,
aku takde niat nyah.. nasib Janet idup lagi..

KS berkata...

itulah, bila i denga berita ni this morning, terus i teringat kat entry u smalam!!

selalunya kalo disebut2, panjang umur. ni lain plak kess...

Nur berkata...

hahaha CY3.5,
(serius rasa cam panggil autobot transformers)

terjah blog ni pepagi sbb rasa CY mesti wat entry psl nih :)

maybe sbb tu dpt hidayah dr Allah kot..?ntah2 dia dpt tempat lg mulia dr kita despite of the rumours about him..isk isk...semoga roh dia diberkati..

mamaDhea berkata...

aci tak klu saya dok teringat je entry CY semlm bila dgr berita kematian MJ.. :D

CY3.5 berkata...

KS,
tu yg tak best tu.. heee..

Nur,
insya-ALLAH..

Sya,
kekeke.. ke situ plak hang.. member ofis kata, sure harga MJ naik hari ni sbb the real MJ dah takde.. sabar je..

MN berkata...

ok...aku baru tau dia dah takde. and another question is Dia masuk Islam ke? Sbb yang aku dgr tu rumours.

Mynie berkata...

CY,
i've no idea dia mati dlm iman ke tak, Allah knows better.. but either way, dia masih makhluk Allah yg telah pulang kepadaNya...

CY3.5 berkata...

MN,
aku pun tak sure la bab tu.. tapi kalau buat carian kat Google guna keyword michael jackson embraces islam berlambak2 kuar..

cik Mynie,
yeah.. siapalah kita nak tau benda2 tu ye dak.. isk.. syahdu plak mak tetiba..