Cari Something?

Jumaat, Jun 26, 2009

Gigih

Sejak Rabu, saya gigih membelek Haloscan (chenta hati saya untuk bab2 mengomen pada suatu ketika dulu sehinggalah JS-Kit takeover.. dan.. dan.. ).. amik URL dan paste ke dalam posting yg berkenaan..

Sambil membelek, sambil baca.. seems like dolu2 posting saya ala2 dalam omputeh gitu.. and my blog readers back then were mostly non-Malay.. percaya tak? he he he..

From those comments, I realised, I have been friends with KNV, Buk E, Ms L, Madam Za, Fid, Along, cik Marisa, Maya, cik Pau, Ummi Noor (just to name a few) since 2006!! Later ada cik farah225.. 2008 ada mast, MN.. And they are still here.. Thank you friends :)

Sesungguhnya, saya sangat appreciate komen2 yg anda berikan. Jangan haloscan.com ni tutup terus dah la.. nangis mak!

Start blog dari October 2004.. tp takde orang datang komen pun time tu.. banyak lagi nak belek ni..



12 ulasan:

Zuhaini berkata...

wah.. rajinnya belek komen.. saya pulak suka belek entry lama-lama.. haha :)

KS berkata...

mesti sengeh sorang2 ni... kan kan kan??? :P

::Umi Sufira:: berkata...

Kira mak ni pendatang baru la yeh?ngee..:P

mommyct berkata...

uih..start blog 2004 tuh...ni kira senior tahap dewa ni :D..

rina berkata...

saya start blogging since 2003 tapi thn lps kot baru kenal ini blog. hehehe

p/s cy bleh ajar camana nk wat no right click tak...

Marisa berkata...

ye la.... dah lama la.. masa tu saya baru anak sorang. smlm baca entry air michael jackson.. tup2 hari ni dah jd the late michael jackson

mamaDhea berkata...

saya pon suka belek entry lama2 mcm zety.. haloscan tu function dia asing ke camne? sya tak paham sgt plak bila CY kata boleh 'amik URL dan paste ke dalam posting yg berkenaan..'



p/s: td pg dgr berita kat radio pasal late MJ terus teringat entry MJ & JJ kat blog CY ni.. :D

Ealyie berkata...

Beb, gua beb?? ehehehe.. pendatang baru gak kan..kan.. ;)

2la, dengar berita pagi ni terus tingat entry Cy smlm pasal MJ..

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
rasa macam sayang je tengok post2 yg kena terjah dengan linkwithin tu togel :P

KS,
memang.. nasib takde orang nampak muka i taww..

US,
nama mu belum ternampak lagi setakat page komen yg mak terjah.. soon or later la tu.. ada lagi berapa puluh page ni..

mommyct,
takde maknanya.. kekeke.. on off yg banyak time dolu2..

cik Rina,
saya pun baru kenal2 rina-san.. right click tu nanti kita upkan tutorial ye?

cik Marisa,
serius tak sangka dah 3 tahun kita kenal di alam maya.. :)

Sya,
3rd party application.. so comments disimpan dalam database dia.. makanya ada unique link utk setiap posting..

cik ely,
mu, paling2, 2008 la kaedahnya.. hehehe..

MN berkata...

oh 2008 ek aku muncul dalam hidup ko?

CY3.5 berkata...

MN,
kau hadir dalam hidupku sejak entry ni.. kekeke..

MN berkata...

aku dah baca!!!aku dah baca!!!
perghhh...rasa gila sivik aku punya komen.
almaklumlah tak kenal empunya blog lagi...
hiks hiks!