Cari Something?

Rabu, Jun 10, 2009

The Replacement Killer Purse

Dapat Jumaat lepas.. excited la kan?

No.. No.. bukan dibeli.. tapi diredeem.. saya kan, suka bab2 redeem barang ni kannn..




Sila excusekan kebluran gambar.. saya cuma terjah dengan camera phone saja..
From United Colors of Benetton

Gedik-gedik memunggah harta benda kat purse lama yg sudah terkoyak sket di dalamnya.. utk dipindahkan ke rumah baru.. TAPI, ada disappointment di situ,

  • tak dapat accommodate kad-kad yg selama ni bley je tersusun cantek dalam purse lama
  • duit RM50 dengan RM10 kena lipat!!! Mereka tidak boleh dibiarkan bersenang lenang terbaring dalam purse.. urgh!
  • Takde clear display.. tak dapat la nak tatap wajah kesayangan hamba setiap kali bukak purse :P
  • Kalau ada terlebih duit (kalau ada) terus takley katup butang.. kah kah kah.. sabar je laaaa kan..


Kalau tau, rembat je POLOSPIRIT Ladies Purse in Red.. dah la point utk digunapakai lagi sket!!

Moral? lain kali beli yg ada kat kedai.. yg bley ditelek puas2.. ni ada dalam katalog je.. tapi dah FREE kan.. hua hua hua..





Nota kaki: Tengah sabar menanti UCB Wallaby 20" Cabin Bag in Black.. bila mau sampaiiii..

10 ulasan:

Zuhaini berkata...

free ke..? haha.. best tu. cantik warna dia.. :)

Ms Lola berkata...

Ko mmg rajinnnn belek katalog!

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
redeem point CC.. hihihi.. ada 3 kaler, lime dengan apa ntah.. saya amik sky..

Ms L,
alah.. 6 muka surat je pun...

Ms Lola berkata...

CY,
Kenapa aku (macam) dah tak dpt katalog?? Ke ko redeem online?

MommyDania berkata...

haa..ni mesti medium wallet. klu sy mmg xmuat. kena pakai long. baru blh kepit celah ketiak. kah kah kah

CY3.5 berkata...

Ms L,
ni bukan MBB nyah.. tp bley ke redeem online? macam tak bley je..

MD,
itu lah pasal.. rasa macam nak kena beli jugak la yg baru..

::Umi Sufira:: berkata...

CY, papepun barang free memang best!:)

CY3.5 berkata...

US,
definitely!

MN berkata...

aku kan memang kagum la org redeem2 barang ni
sbb aku masin ceonservatif..nak jugak belek2 pegang2 dulu, baru beli!

Sayang.Ibu berkata...

hishhh nih kena ngendeng point CC hubby nih..kahkahkahhhh..dolu point dia kitorang wat redeem vacuum..tapi tu masa baru kawen. pastu x redeem lg,mesti da byk blk point dia kannn... hahahhaa..thanx CY for the source of idea...;p