Cari Something?

Rabu, Jun 17, 2009

Terjatuh Hati Katil

Sudah 2 malam, Amir & Arif tido di bilik yg 1 lagi.. ditemani oleh abah mereka.. Saya? wahhh.. sejak katil kat bilik kitorang dah FREE, maka saya amik inisiatif utk tido di katil bersama-sama dengan Zeri.. ditemani oleh susunan bantal di sekeliling.. di atas katil.. dan di bawah katil.. eh, di atas lantai di keliling katil..

Bley bayangkan tak kaedahnya? Mmg bley jadi tokey bantal la kiranya..



Malam pertama, cun! Walaupun saya kerap terjaga takut Zeri terjatuh katil.. Malam tadi, mmg tido pengsan.. tapi pkl berapa ntah, saya terjaga sbb ada bunyi macam kain telekung jatuh dari penyangkut.. tup2, Zeri daaa.. nasib jatuh atas bantal.. ha ha ha..



Kelam kabut member panjat katil balik.. terus snuggle kat celah ketiak ibu.. then sambung zzZzzZzzz..


Tak sakit kan Zeri? Landing atas bantal empuk lagi kannn..



Makanya, setakat ini, tamatlah sekejap episod Zeri-tido-di-bawah-katil-atau-di-bawah-almari..




13 ulasan:

Umi Nawfal berkata...

hihihihi.. comel.. dah jatuh, bgn naik katil sdiri yek..!!

kaezrin berkata...

itulah bagus tul..

mmg kan kalau kanak2 riubena tuh tido atas katil poenuh atas lantai keliling ngan bantal lak...

fiza berkata...

ala...siannya, nasib baik jatuh atas bantal.

MN berkata...

huishhh..pandai plak dia dalam mamai2 tu panjat katil balik..
keh keh kiut!

jua berkata...

member boleh panjat katil balik?
sangat perkasa la member tu..

Zety Zin berkata...

hihihi pandai pulak dia naik sendiri atas katil ye. sungguh comel.

CY3.5 berkata...

Umi Nawfal,
time dia tak panik.. kalau tak, kasik nangis dulu.. ha ha ha..

cik elin,
katil berkaki kan tinggi sket.. tu yg mak dia over seriau..

Fiza,
kes golek2 tak sempat brake :P

MN,
harussss.. dia takley renggang jauh2 la katakan :)

Jua,
dengan sedikit bantuan la tapinya.. heeee..

ZZ,
baru je pandai panjat katil pun.. maklumla, Zeri ni mmg kecik comel compared to abang2 dia..

mamaDhea berkata...

part panjat katil balik tu yg tak tahan tu.. klu dhea, takde laa.. terus sambung tido kat lantai gamaknye.. hahaha..

CiKaYu berkata...

panjat katil balik tu tak tahan tu...

Mummy Dasy berkata...

gaknya mengelatat dia naik semula katil...

madamoiselleczar berkata...

hehehehe.....sendiri buat sendiri angkat la eks zeri? ahahahah :p

p/s: hari ni mood aku swing sbb tgk episod Edie Brit matey smlm buleh??!

CY3.5 berkata...

Sya,
dia kan kena amik bau ibu dia ni kalau nak tido.. ahaHAHahaha..

cikAyu,
terpaksa.. takmo tido sorang2 kat bawah :)

Mummy Dasy,
mmg.. tak nyempat2..

Za,
abis la watak kau nyahhhh.. air mata aku ngalir gile2 OK.. nasib amir & arif tak tanya.. kalau tak, potong stim je..

NeroEcha berkata...

Cian dia jatuh katil mimpi ape ler tu kan...best kan kalau dpt concer katil ..