Cari Something?

Selasa, Jun 16, 2009

Today Is My Other Half's Birthday

Today is my other half birthday. Ia bermakna, kami sudah tidak sebaya.. heeee..

Tempoh hari, bila saya tanya, apa yg dia inginkan pada hari jadinya, dia kata, dia taknak apa-apa.. dia cuma minta supaya kasih sayang saya padanya bertambah-tambah, dan terus bertambah pada hari tersebut.. dan hari2 seterusnya..


Saya jawab, dah melimpah-limpah dah pun ha.. :P sengal tak?




Jumaat lepas, ketika beliau menunggu saya di Times Square, beliau sempat membeli kasut baru utk menggantikan kasut yg digunapakai oleh sekarang yg sudah 3 tahun usianya.. SA kat kedai tu siap bagitau, design ni dah tak kuar dah.. gitu..


Tatkala saya mmg tak beli apa2 pun untuk si dia (mmg dasar wife lurus bendul), lantas, saya menawarkan diri untuk membayar harga kasut tersebut, setelah ditolak diskaun, sebagai hadiah hari jadi untuknya.. dah tolak diskaun ok.. sengal lagi di situ..










Yang, walaupun hadiah yg I bagi, eh.. yg you beli sendiri tu, tak seberapa compared to apa yg you bagi pada hadiah hari jadi i yg lepas, ketahuilah, I sayang you sangat-sangat, tersangat-sangat..

I love you so much. Have a very happy birthday.


Chenta hati saya :)
Sila abaikan muka yg di sebelah tu, ye?


22 ulasan:

CiKaYu berkata...

terharu lak baca entry ni..

Ms Lola berkata...

Ala Cik Yang..... sweetnya lah korang nih...
Happy Birthday Yang eh, Husband Cik Yang :P

kaezrin berkata...

selamat hari jadi utk En Yang, cik Yan.

MommyDania berkata...

happy birthday kpd MR CY

Sayang.Ibu berkata...

ah ah ahhh... so touched!!! happy birthday to cik yan's other half..

Zuhaini berkata...

sweet nye.. :)

happy birthday Mr Ayah Zeri.. haha.. :)

Zety Zin berkata...

:)

Happy birthday tu Mr CY3.5

CY3.5 berkata...

girls, thanks for the wishes :)

cikAyu,
biasa2 je.. keras kejung lagi..

Ms L,
mak mmg manis :P

cik elin,
apo kono la korang panggil dia lagu tu.. kah kah kah..

MD,
thank you :)

cik Intan,
touching kah? hehe

cik Zuhaini,
gracias :)

ZZ,
toche :)

mamaDhea berkata...

Happy birthday CYOH.. hehe..

CY, kata tak gheti jiwanggg2.. :P

Erna berkata...

Happy birthday untuk En. CY!

ainie aziz berkata...

pabila CY mula berfeeling-feeling...heee!

Hepi Besday to Husaini's father!

MN berkata...

oh, dia 2 hari muda dari aku???


kah kah kah!!!

NOT!!!!


tahun dia lagi awal dari aku dowh...hua hua hua.

ar.nie berkata...

Happy Birthday to MR CY 3.5! :)

CY3.5 berkata...

Sya,
mmg tak reti.. ini adalah siaran percubaan :P

Buk E,
terima kasihhh..

cik ainie,
kekeke.. takde maknanya feeling2..

MN,
iye.. dia tua dari aku setahun, effective today! kekeke..

cik arnie,
TQ bebeh :)

madamoiselleczar berkata...

ngeeeee..happy birthday to En.Hafiz aka Husaini's superhero! Semoga dimurahkan rejeki dan kasih sayang si isteri yg melimpah ruah..gitu :p

KS berkata...

wahhh siap ada caricature lagik.. ni mesti time muda2 :P :P

happy besday mr cy3.5!!!

CY3.5 berkata...

Za,
kellass.. DH tonite? kekeke..

KS,
alah KS.. kasik can la kemudaan itu terperangkap dalam gambar :P

NeroEcha berkata...

Eppy birthday to ur hubby yg ke bpe ekk?

rizza berkata...

happy besday..

p/s: cantik nye lukisan gambar tu...

Marisa berkata...

alahai.... so sweet..... romantiknya u all.....

CY3.5 berkata...

cik Echa,
yg ke 31+1 :P

Za,
Boy PJ yg lukis.. kekeke..

cik Marisa,
takde romantik2 nya cik Marisa oooi.. keras kejung je..

knv berkata...

so sweeeeet!

semoga makin melimpah ruah rezeki dan kasih sayang!

:)