Cari Something?

Selasa, Jun 23, 2009

Wanted

Cite dah lama kuar kat movie, baru nak terkedek2 nak layan.. sama la nasib dengan Transformers Revenge of The Fallen ka.. Ice Age 3 ka.. apa ka..

Anyways, malam tadi berjaya khatam secara tidak sepenuhnya cerita ini



Pic taken from here.

Tak sepenuhnya, kerana.. ada adegan 32SX (saya masih bawah umur..) dan adegan2 ngeri/kejam/sadis pada pandangan mata saya..

Sinopsis: Seorang lelaki mati ditembak dari jarak yg sangattttt jauh.. Later sekumpulan manusia yg digelar Fraternity telah merekrut seorang akauntan untuk menjadi pembunuh upahan dengan menyatakan lelaki yg telah ditembak tadi adalah ayahnya.. Gigih mamat ni berlatih.. Nak membalas dendam la katakan.. 6 weeks later, he managed to kill his father murderer.. When actually, yg dibunuh itu adalah bapanya yg sebenar.. Tergeliat sedikit di situ ye? Bila dah tau cerita sebenar, apa lagi kannnn..

Verdict, mmg poyo abis.. kekeke.. bley plak peluru berpusing 360 berbagai.. tembak dari jauh siap tembus tin minuman orang la.. tapi yg pasti, Angelina Jolie tetap vadevas..




Nota kaki: Kau nak puji ppuan cantek mana plak lepas ni? Megan Fox bley? ha ha ha..

7 ulasan:

MN berkata...

huishhh..ganas!!!

Ms Lola berkata...

Aku tak pernah tgk pung

~ As ~ berkata...

pastu blh pl tembak sayap kiri lalat..... cehhh...

CY3.5 berkata...

MN,
mmg ada yg ganas.. sume aku FF ataupun tengok celah-celah jari, ataupun tak tengok langsung :P

Ms L,
jangan layan dengan sophia..

As,
yg tu pun poyo.. seriously ada ke orang yg heart beatnya 400/min?

Nanak berkata...

i bwh umur so citer ganas2..seram i tak tgk...hanya melayan jiwang2..haha

p-na mama oja berkata...

mak tgk wyg masa movie nie kuar... berdua ngan kwn cina maks... laki & ank tingai kat umah.. bole lagu tuh?

tp mmg meletop citer tu.. cuma ending dia cam p-na kompius skit...

CY3.5 berkata...

Nanak,
lama2 sampai jugak 32.. ha ha ha..

cik P-na,
ending? sudahnya si er, apa ke nama mamat ni, tembak si Sloan tu dengan cara bapak dia tembak 1st fraternity member.. hee..