Cari Something?

Selasa, Jun 23, 2009

Hasil Kerja

Jumaat lepas, saya buat kerja ni utk kali pertama..

Yeah, there's always first time for everything.. kan.. kan..


Alhamdulillah, tadi check statement CC kat M2U.. duit itu sudah ditransferkan masuk ke akaun CC.. ya bedabeduuuu.. kuranggggg sket duit nak kuar utk bayar CC bulan ni..

Exchange rate @ 3.52.. alhamdulillah.. tak terlebih, tak terkurang daripada salah satu transaksi yg kita buat hari tu cik Mynie oooii.. kalau tak sure rasa serba salah.. gamaknya sbb tu org suka main Forex kot? untung kat sini kaedahnya? heee..

Next time ada USD lagi, bley buat ini kerja.. :)

Verdict: Utk sesapa yg ada $$$ dalam Paypal, you may opt this option to cash out your money.. I did it on Friday.. by Tuesday dah clear.. walaupun Paypal kata amik masa 5-7 hari.. its actually shorter duration than that :)

Mmg la kalau withdraw dari CC kena caj, tapi just use to pay yr CC bill.. cash yg ada dalam bank, boleh bawak pi joli.. bley pakai tak idea ni? ha ha ha..


3 ulasan:

Zuhaini berkata...

alhamdulillah.. tahniah! :)

CY3.5 berkata...

hehehe.. berjaya la kaedahnya kann..

Mynie berkata...

wah tepat2 mengena itu forex :) i'm glad. camni kena try main forex ni haha ;p
anyway, thanks again for your help the other day, much appreciated!