Cari Something?

Rabu, Julai 22, 2009

Alangkah Nikmatnya..


Kalau dapat memenuhi kehendak tekak di petang-petang ini dengan



Pic credit to 3D Cart Stores


Dapat bedal cempedak goreng pun sodap.. Tapi food court kat bawah ni jual mahal.. 3 singgit.. kalau kecik, 4 singgit.. uhuks..

Anyways, kejap tadi melawat blog kawan².. sampai ke blog cik Azure kita, nampak plak dia bikin Lapis Roti Berdaging.. serta merta terbayang roti John si dia.. ngeee..



Malam ni kita buat sistem barter ye yang? You buat roti john, I buat nasik ayam (lagi!)..

4 ulasan:

Ms Lola berkata...

Perghhh... aku ada stok eskrem nih. Dok puasa lagi nih.

MommyDania berkata...

apa kata reveal resepi roti john YOH tu. hehehehe

CY3.5 berkata...

Ms L,
aku ada stok eskrem dalam bekas je nyah.. aku tak reti makan drumstick sebenarnya..

MD,
cilok dari myresipi.net kalau tak silap.. sila-lah ke sini.

Abrahyn berkata...

stok eskrim ku dah abis...da try la cremeria? try hazelnut chocolate temptation...