Cari Something?

Rabu, Julai 22, 2009

Sesi Mencuci Mata

Semalam masa kat LRT Bdr Tasik Selatan, sangat lah banyak budak2 muda yg dark, tall & handsome berlegar-legar di sana sambil membawa beg-beg besar.. dah dasar budak² RMC.. UTNM kan.. ngeee.. mmg sesi mencuci mata sungguh lah kaedahnya..



Rupa-rupanya, pasal virus bedebah ni.. Patut la.. Masing² balik la kan.. dah tutup, takkan nak stay..


60 orang OK.. bukan 6 orang.. risaunyaaa.. tempat tu berapa km je dari rumah ni.. hinsh.. bila vaksin mau keluar?






7 ulasan:

MN berkata...

oh, diorg punya sekolah kena tutup?

Ms Lola berkata...

By the time vaksin dikeluarkan, dah ada selesema baru plak yg keluar...

::Umi Sufira:: berkata...

kekeke...sempat lagi CY cuci mata...:P

CY3.5 berkata...

MN,
yep.. serta-merta.. tu yg ramai2 dok kat LRT gamaknya..

Ms L,
yep.. *sigh*

US,
dah.. tengah dok dalam bas.. tunggu pakcik driver tak gerak².. kena la cari hiburan sket :P

Zuhaini berkata...

betul! saya dgr pun tekejut! 60!!!

(vaksin masih on the way... huhuhu) :(

:: vErde+hAzizi :: berkata...

i heard the vaccine nk release this october...not sure betol ke tak...but lets just hope its true :D

n that lecturer tue pon bijak sangat...dah tau situation currently camni n melbourne is one of the identified source, lg mau dtg keje...maybe tak perasan but then again, it has been announced again n again in radio, tv n papers to consult medical care soon after balik from affected countries...
ppl sometimes r just simply plain igorance and take things forgranted!

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
tu la pasal.. macam lambat benar depa kesan..

Verde,
october, ada 3 bulan lagi.. isk.. tp kan, budak2 yg depa suh balik ni mmg confirm ke clear? karang tak pasal2 org dalam bas kena.. org kat kg kena..