Cari Something?

Khamis, Julai 02, 2009

Bancian Anak-Anak

Rasa dah agak lama ApaApaJe tak diserikan dengan tag.. dah abis musim kaedahnya?

Tapi tengah berjalan-jalan tadi ternampak nick saya diseru oleh US..

Terima kasih daun keladiii :)

Here it goes...

  1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
    3.. sumenya cowok ganteng :P

  2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
    Takde perancangan.. tapi ada sorang dalam perut ni ha.. eh, soalan tanya bila nak menambah ek? hopefully lagi sorang b4 i turn 35 :P

  3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
    Amir Husaini - Ketua Firewall.. acah je.. Ketua yang Melindung.. (gamaknya)
    Arif Husaini - Pelindung yg Bijak
    Azri Husaini - Pelindung yg Kuat.. or something like that..


  4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
    Amir, sama-sama.. Arif & Azri, saya yg bagi..

  5. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
    Cari dalam buku daaa..

  6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
    Hua hua hua.. soalan pancing ni.. kalau perempuan, KALAU ye, ada kemungkinan antara
    Hana Amira / Hana Alisa / Hana Azira (nampak sangat mak bapak takde idea nak bagi nama :P kalaulah lelaki, ni mmg takde idea lagi.. pasal dah sampai hujung alphabetical order! Korang ada idea? ngeee.. pk yg depan je.. A _ _ _.. blakang dah confirm Husaini cop :P


  7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
    1 tahun 4 bulan, 1 tahun 8 bulan, insya-ALLAH 2 tahun 4 bulan..

  8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy? nyatakan sebabnyer?
    I dont mind at all. Seriously.

  9. Ape ciri2 persamaan anda & anak anda?
    Baik hati dan pemalu.. AhahAHahahhaa..

  10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

    3 orang sekali saya bagi..

  11. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni.
    - Buk E
    - MN
    - cik Iszan
    - cik Zuhaini
    - CPM


15 ulasan:

MN berkata...

akan aku buat! yeay!!!
(ada la idea untuk aku update blog)

::Umi Sufira:: berkata...

Wah ....sungguh cepat dan tepat!:)

KS berkata...

saya pon suka nama alisaaa!!! mmg plan kalo next dapat girl (entah bilala tu..) mmg nak kasik nama sy. alisa hana (terbalik dengan u punya hana alisa).. becoz anak2 saya initial nama2 mereka S.A.H.

so saya vote hana alisa!! eh, mintak vote ke?? :P :P

Queenin Murni berkata...

suke gambar neh.. nampak sungguh penyanyang abg long nyer.. :P

CY3.5 berkata...

MN,
sila-lah :)

Umi Sufira,
org dah sayang kat kita, haruslah menyambutnya dengan pantas gitu.. ngeee..

KS,
tu baru cakap2 mulut saja.. karang merajuk plak amir + zeri takde pair :P pengsan mak nak kena beranak anak ppuan lagi 2 orang kaedahnya.. ngeee..

QM,
mmg penyayang la sangat.. :)

C!kpuanmuda berkata...

cantek! tag senang akan di buat dengan laju-laju :p

Mama Adib berkata...

nyah, mak kalau girl yg ni pun akan jadi "hana' tau hu hu hu

itu nama mak dah simpan one and only ha ha ha

Abrahyn berkata...

tima kasih ye sbb sudi singgah & link my blog to yours...
alahai...sumer org blh bercerita psal anak2..i blh citer pasal anak tekak je la..hehehehe

CY3.5 berkata...

cpm,
mmg senang banget :)

MAA,
kau ni, kalau.. kalau.. tak confirm lagi ka? heee..

abrahyn,
blink2 saja.. takpe, enjoy bela anak tekak dulu.. hihihi..

Nanak berkata...

Hana Aleesya ok tak?heheee...
tak kesah la jantina ok..yg penting cukup sifat n sihat ya hendaknya..:)

mommyct berkata...

whoaaa..syomel2!
Nak masuk ompat dah ye..
congrats3x!

CY3.5 berkata...

Nanak,
alaaa.. kita nak cari idea utk anak lelaki.. in case...

mommyct,
iyee.. kekeke.. insya-ALLAH bulan 11 ni due..

Zuhaini berkata...

tima kasih.. daku terharu! :)

alahai comel la gambar nih..

satu soalan.. kenapa semua anak CY kena start A _ _ _ ...? ada apa dengan A..? hihihi...

Erna berkata...

nnt aku buat ek!! esok insyaallah hihihi

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
A, initial saya.. H, initial si dia.. hihihi..

Erna,
takpe.. aku tunggu je.. kekeke..