Cari Something?

Selasa, Julai 21, 2009

Dari Apa2 ke Apa²


Nampak beza tak? Ngeee..



Macam2 jadik macam²



Tak perasan? Tak dapek la den nak nolong..



Anyways, untuk membuat nombor 2 pada macam2 menjadi superscript seperti macam² <--- ini, sila tekan alt+253..



Tu je nak share pagi² ni.. :)


22 ulasan:

rohayu berkata...

cik yan
buka kelas tuisyen lah...tuk org2 mcm saya ni, budak baru belajar..heheh

ar.nie berkata...

Macam nie ker CY : macam+alt+253 ?

KS berkata...

wahh pagi2 dah bukak kelas ;)

terima kasih chekgu yan!

~ As ~ berkata...

dulu mula bljar menaip kelas ada ajar short tu....lupa... skrang dah iingat balik..terima kasih cikgu CY..

Zuhaini berkata...

saya terpaksa baca dua tiga kali entry ni baru saya paham.. haha :)

Salwa berkata...

Thanksss CY
dah lama cari tip ni
dukl terpikir2 camna leen bole buat tm kat nama blog dia :)

Ms Lola berkata...

Applicable to Mac too!?

fatin berkata...

pg2 dh dh info. TQ!! ;)

Sayang.Ibu berkata...

ahaaa..good info.. tq CY

precious innocent berkata...

cy, i lap u very² much!!!

-mama emma-

CY3.5 berkata...

cik rohayu,
alah.. benda biasa2 je.. hee.. btw, rasa macam first time nampak.. welcome :)

cik arnie,
nggak jadi tu buk.. taip macam then, tekan alt+253

KS,
kelas pagi² senang org tangkap.. gamaknya ;P

~As~
kitorang discover benda ni time buat coding apa ntah.. hehe..

cik Zuhaini,
tu la.. saya ni tak reti mengajar kaedahnya..

cik Salwa,
TM tu next time plak.. kekeke.. nak buat copyright pun ada..

Ms L,
tak pasti la aku.. kalau Linux pun macam tak jalan je.. ngeee..

cik fatin,
welcome!

cik Intan,
sama-sama :)

mama emma,
jangan lap banyak².. nanti kering I.. kekeke..

Zety Zin berkata...

oh nak try jugak. macam² boleh dapat bila baca blog cy ni. ngee...

KV berkata...

oh, mcm tu ek? TQ.

ainie aziz berkata...

berinformasi sgguh blog cik yan nih. baguih betul la! TQ!

knv berkata...

kahkahakah! ada ke orang yang tak perasan??

:PP

jua berkata...

cy, aku lupa yg hangnaktgk pics keluarga MJ..
nah http://photos.tmz.com/galleries/michael_jackson_family_photos#45351

Jua Zulkef berkata...

http://photos.tmz.com/galleries/michael_jackson_family_photos#45351

CY3.5 berkata...

ZZ,
try, jangan tak try..

KV,
macam tu-lah :)

cik ainie,
kongsi apa yg saya dapat kat internet saja.. hihihi..

knv,
kot la.. tak begitu significant :P

Jua,
thanks a lot bebeh!

MN berkata...

mekasih la bagi tutorial bagai. aku teringin jugak nak buat nanti nih!

CiKaYu berkata...

cik yan..
huhuhuhu...saya cikayu. tadi terlogin guna gmail...

CY3.5 berkata...

MN,
takde apa pun nyah..

CiKaYu,
oOooo.. hehehe.. byk akaun rupanya.. kekeke..

shiedahkamil berkata...

akak, nape xmenjdik pon?