Cari Something?

Khamis, Julai 23, 2009

Happy Birthday Zeri!

Hari ini, hari Khamis.

Hari ini, besday Zeri yg ke-2..

Kalau dia masih menyusu, maka saya dengan berbesar hati menghadiahkan diri sendiri dengan PhD in breastfeeding.. tapi dapat 3/4 je la kot pasal Zeri stop since 7/6 hari tu.. jadik la..


Being 2, dia masih belum bercakap.. yg pernah dapat didengar ialah "Mmm.." "Aittt.." dan bunyi² yg seumpamanya lah.. TAPI, makcik yg jaga kata dia pernah dengar Zeri sebut "Mak".. tp saya tak pernah dengar pun walau sekali kat umah ni..


Sebagai adik yg paling bongsu (setakat ini), mmg dia manja dengan abang²nya.. especially Amir.. apa yg abang dia buat, dia follow.. org makan kat meja, dia ikut.. walaupun dagu sama paras dengan meja.. tetap gigih jugak tu.. ha ha ha.. Dengan Arif, dia kurang sikit.. tak pasti la kenapa.. kot ada je yg tak kena, zasss pipi si Arif kena.. sian anak bujang no2 ku itu.. dah la dok mengalah je.. tp kalau time dia dah tak tahan, pitching boleh bikin bingit telinga oOOoo..


La ni dah pandai pilih baju apa dia nak pakai.. ada satu malam, sampai 2 kali tukar baju.. tu pun nyaris nak masuk 3 kali.. ngeee.. sabar je la ye yang?

Dan yg pasti, habit utk tido dalam buai makin menjadi-jadi.. ngeee.. Susu FM, jangan buat kalau dia tak mintak.. pasal dia lebih prefer Susu Dutch Lady Strawberry dan yg biasa tu..



Ah, apa² pun, happy birthday Zeri sayang.. ibu saaaaaayang Zeri sangat² tau.. *muahs*


Zeri & abang-abangnya :)


22 ulasan:

cikayu berkata...

happy birthday zeri..moga jadi anak yg soleh pada ibu, ayah, abang2 and soon pada adik juga....

Zuhaini berkata...

oh.. kiranya zeri tua beberapa bulan dari alia la.. :)

happy birthday zeri! :) comelnya...

**biasa la, setengah org kata boys mmg lewat sikit bertutur.. :)

MN berkata...

happy birthday zeri!!!! :)

semoga menjadi anak yang soleh!

::Umi Sufira:: berkata...

Happy Birthday Zeri, semoga jadi anak yang solehah! Zeri je yang auntie belum jumpa lagi...abang2 Zeri dua2 dah....next time yer Zeri:)

jua berkata...

happy birthday Zeri.
aunty pun sayang Zeri. jangan jeles ek cy.

Erna berkata...

Happy birthday Zeri!!!
XOXO {{HUGS}}

knv berkata...

auntie pun sayang zeri gak! muah muah muahhhh!!!!!

:)

happy besdayyyy!!

(bagi rambut sikit boleh? :P)

KS berkata...

happy besdayy zerii!!!!

tak lama lagi dapat adik dah!! :)

Ms Lola berkata...

HAppy birthday Zeri! Semoga menjadi anak yg berguna kpd ibu bapa

saudah berkata...

happy burfday zeri

MommyDania berkata...

zeri mcm dania la, dia stop nenen dgn sendiri. i think sbb kita pregnant kut, susu tu rasa lain. ntah la. apa2 pun, happy birthday zeri. enjoy being the youngest, tak lama lg jd abg pulak. ;)

mirah berkata...

Happy birthday zeri! Comel je dia, moga jadi anak soleh penyejuk hati ayah ibu tu.

rizza berkata...

happy besday zeri!

Zety Zin berkata...

♪Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Zeri,
Happy Birthday to you!!♫ ☺

ar.nie berkata...

Happy Birthday Zeri! ;)

JuE berkata...

Happy Birthday Zeri :D
Lama betoi xjumpak budak sorag nih...

CY3.5 berkata...

cikayu,
terima kasih atas doamu itu :)

cik Zuhaini,
hihihi.. ni leo mari.. aummm!

MN,
thanks for the doa, bebeh!

US,
on many occasions, org dapat jumpa Zeri je pasal dia bf time tu.. insya-ALLAH, time terjah mahligaimu itu ;)

Jua,
mak tak jeles.. mak sukak!

Erna,
lama tak nampak hang.. thanks for the wish :)

Ms L,
harap² begitulah nyah.. amiin..

cik saudah,
mekasey noooOO..

MD,
tak pasti laa kan.. cuma kurang la kesyahduan pasal bukan kita yg paksa² dia stop..

mirah,
amiin :)

Za,
aunty Za, dah balik Malaysia nanti, sila belanja kek belated.. ahaHaHahAHaha..

ZZ,
amboi boi boi.. dengan nota muzik sume kuar.. somehow tak ingat dah apa ke namanya benda alah tu.. trebel? minim mak tau..

cik arnie,
thanks for the wish :)

Jay,
sila-lah datang ke BTS bersama anak daramu itu.. ngeee..

ainie aziz berkata...

happy birthday zeri!! moga jadi anak, adik dan abang yang baik yeaa! teringin nak chup chup mulut muncung merah menyala tuh! hehe!

lots of ♥♥♥♥♥♥!!!

honeylanz berkata...

happy birthday zeri.
be a gud boy ;)
sebaya dgn ery la ni.

CY3.5 berkata...

cik ainie,
kalau suh kiss pipi pun, tak dapat muncung tu.. dapat pipi dia jugak :P

honeylanz,
thanks for the wish :)

mamaDhea berkata...

alamak zeri, sori auntie lambat wish.. semalam dah baca tp takleh nk bukak comment box ni.. manjang kena blocked.. apepon..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG! :D

CY3.5 berkata...

auntie Sya,
terima kasih.. saya tak pandai nak cakap lagi.. suh ibu je la pandai² buat ayat on behalf.. ngeee..