Cari Something?

Selasa, Julai 14, 2009

Kisah di Stesen LRT Titiwangsa

Semalam, saya ternampak sekumpulan 3 orang muda mudi membaca (?) peta perjalanan LRT..

Later, masa dah check in, saya terdengar mereka nak ke Bukit Jalil.. macam busy body la pulak kaedahnya.. tp dah cakap kuat2 kann.. terpaksa la dengar :P

Ketika itu, di papan kenyataan (?) tertulis


Tren ini ke Ampang
Tren berikutnya ke Sri Petaling

gitu..

Dan2, masa tren Ampang sampai, depa naik terus.. ngeeee..

Tak dapek mak nak nolong noks.. kalau betul kome nak ke Bukit Jalil, silalah turun di Chan Sow Lin utk menukar tren.. kalau tak, saya berharap je la kome mmg nak ke Bukit Jalil di Ampang :)

9 ulasan:

Mrs Azarol berkata...

owh memng ada bukit jalil kat ampang ke? *soalan cepu mas
series mak tak tahu

::Umi Sufira:: berkata...

Mak lagi buta kayu pasal KL nih:P

Mama Adib berkata...

solan mak, hang g stesen setiawangsa buat per, dokat bonar tuh dengan umh mak

7 min perjalanan kah kah kah

Mama Adib berkata...

alamak mak salah baca daaa
titiwangsa bukan setiawangsa ahak

ampun

CY3.5 berkata...

Mrs Azarol,
tak pasti la kann.. kot nak pi stadium, mmg kena naik Sri Petaling.. ngeee.

US,
takpe.. bley tanya2..

MAA,
nak aku boldkan ke? ahhAHAHhahAha..

MN berkata...

takkan la ko nak ngejar depa pulak kan??
takpelah CY..moga2 depa selamat sampai.

honeylanz berkata...

1st mmg mcm bc lrt setiawangsa.. sama mcm Mama Adib..sib baik bc komen2..hehe.. has pernah tsalah naik train..huhuhu..nk ke bkt jalil gak..hik.hik..

Zuhaini berkata...

hehe.. malu bertanya sesat jalan! :p

CY3.5 berkata...

MN,
mmg tak kejar la kan.. aku mampu perati je la depa naik tren..

honeylanz,
kekeke.. dah nak tersilap kan, turun je la amik tren lain.. hehe..

Zuhaini,
itu lah.. i wonder jugak kenapa depa tak buat double confirmation dengan kami2 yg ramai di situ..