Cari Something?

Rabu, Julai 15, 2009

The Scanning @ 21 weeks

The sex still remain a mystery.

Kaki tangan sume nampak. Tapi bila tiba kat area situ, ala, yg kat situ tu.. ada plak placenta dok cover2.. ngeee..

Kecik2 dah pandai main teka teki dengan ibu ek? Jangan time scan @ 25 weeks terus dah takley nampak, sudah.. karang jadi macam abang Arif kau.. sampai sudah ibu tak tau jantina.. dah beranak, baru tau.. Tapi tak kira, ticker tetap dalam kaler pink..



Sabar je la ye bu..



On the other hand, I managed (?) to gain another 2.5kg.. wahlau weiii.. rasanya pregnancy ini bakal menjadi sesi mengandung yg terberat dalam sejarah.. dolu2, 38weeks baru 65kg.. ngeee.. ini sudah nyarisss..

Blood pressure was fine despite of me always turn to be a T-rex in the house :P lepas ni jadik Puss in Boots la.. kasik cute sket :D


Nota kaki: Sakit tangan kejap kena amik darah dekat 2 tabung..

10 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

mak yang jauh ni pun terasa misteri nya...hihihi...adoi pandai betullah baby cover!;)

Mama Adib berkata...

he he sabar yea bu, cuba lagik time 28 weeks tentu clear cam bb kawan ibu tuh.

tak pasal2 skrg kawan ibu dah kena tukar ticker ke boy ahak

MommyDania berkata...

ticker tetap kaler pink ek! CY, mmg check up amek darah ke? awat smpi 2 tabung? kalau mak dh pengsan nyah

CY3.5 berkata...

US,
bukan dia saja2 nak cover.. uri plak over dok buat keje lebih..

MAA,
aku masih setia dengan ticker kaler pink :D

MD,
smalam je amik.. nak tengok hb, blood group la apa la.. ntah, mak tengok dia isi dalam dua tabung.. ngeee..

KS berkata...

takpe2.. pasni ni mesti nampak.. saja mau kasik saspen tu.. ;)

Sayang.Ibu berkata...

aha...surprise yerrrr.. ku doakan ticker pink tu akan remain pink selamanya...;)

mamaDhea berkata...

yeah.. sya pon doakan sama cam intan.. :D

CY3.5 berkata...

KS,
hopefully.. i was so sexcited nak pi checkup smalam.. tp, apo nak buek..

cik Intan,
mekasey nok..

Sya,
ngeee.. kalau betul ppuan, bley la mak cari nama.. kot lelaki, takley pk dahhh..

mirah berkata...

oh masih rahsia. Ingatkan dah tahu..hihi..

MN berkata...

biarlah rahsiaaaa.... :D