Cari Something?

Sabtu, Julai 25, 2009

Lawatan ke Maybankard Treats Fair

Posting ini dibuat secara tergesa² pasal tuan rumah nak layan cerekarama "Ketentuan".. macam best.. tp tak tau sedap ke idak kann..

Lanjutan dari posting Ms L tentang Maybankard Treats Fair berbagai kat Mid Valley, saya telah menggedik² mengajak si dia untuk ke sana.. tak lain tak bukan untuk merudumkan jumlah point yg terkumpul selama ini..

Lepas dah separuh jalan prepare lunch, kami ke sana.. it was around 12pm.. sampai sana, cari parking.. terus tuju level 3.. masuk² dengan anak² terunaku itu.. target satu je, nak cari handbag.. ngee.. TAPI, tak jumpa.. bley? jalan laju dah sekian.. pasal malas nak berlama².. yg ternampak bag Samsonite..

Sudahnya, saya hanya sempat merembat 2 cadar Queen Essina.. cadar lagii.. kah kah kah.. kali ni dapat restu pasal FREE.. dah lama tak menggedik beli cadar.. eeeee.. lepas tu, ada balance lagi sket, ternampak steam iron 9,000 points.. saya bagitau si dia.. then dia kata, pegilah.. dia tunggu dengan anak² kat exit.. saya masuk balik, bley tak saya tak jumpa steam iron tu? ngeee.. sudahnya settle dengan steam iron 18,000 points.. amik ko..

1.40pm dah slamat ada kat rumah.. dah namanya tujuan utk redeem, mmg redeem saja² la kaedahnya.. dasar lurus bendul :P Kini tinggal 3,000+ points saja.. tak tau la apa yg bley dapat lagi dengan balance byk tu..



Nota kaki: Saya akan reply komen bila ada kesempatan.. btw, Ms L, pasal CY tu, bisa saja dong :)

5 ulasan:

Diana Sulaiman berkata...

redemn la voucher mc d ke.. kasut ke.. petronas ke.. mcm aku penah buat jugak.. hehehe

Zuhaini berkata...

erm.. kalau x redeem, hilang ke point tu ya....? malas nak gi, sure sesak... :(

CY3.5 berkata...

Diana,
aku mmg tak sempat nak round².. niat asal mmg nak cari handbag.. dah tak jumpa, ke cadar la aku..

cik Zuhaini,
takde la.. saya punya point pun 1st time redeem sejak tahun 2003 kot :P

Ms Lola berkata...

CY,
Oh, aku sedang berada di The Gardens kot pada masa ko berada di tkt 3 itu. AKu pun pi lg sekali semalammmm. Dpt la kasut sepasang utk anak aku

CY3.5 berkata...

Ms L,
weee.. kalau kau ada di tempat kejadian, maka ternampaklah seorang ppuan yg dok susup sasap kat situ :P Ni sure dah puas hati meredeem ni.. ngeee..