Cari Something?

Jumaat, Julai 03, 2009

Nyum Nyum

Terima kasih kepada kawan-kawan dari ofis lama yg sudi menjenguk saya di Jalan P Ramlee ini.. Susah payah mereka datang dari Jalan Sultan Ismail.. turun naik monorel dari Medan Tuanku ke Bukit Nanas.. menapak lagi berbagai.. nasib baik merasa kejap sejuk Shangri-La.. heeee..

Dah la susah2 datang, bawak buah tangan pulak.. Ngeeee..


Apple Strudel you all!
Pic credit to Fruity Food



Terliur tak? Sila ke Fruity Bakery yg berdekatan dengan anda.. heee..



Nota kaki: Thanks girls.. Lama sungguh kita tak jumpa kan? And J, kau tak kembang pun! Nyampah I.. I lagi kembang OK!

12 ulasan:

Erna berkata...

adei..terliur seyhh!!
lama dah tak makan apple strudel fruity bakery..mmg sodap!

atier berkata...

haa... nampak sangat aku kembang yg tak pernah kuncup.. kah3
takpe.. akan ku buktikan pade kau kak.. ngeh3

Umi Nawfal.. berkata...

arrr.. sedapnyeee..

rina berkata...

ooo opis CY kat u.......n ke...??? pjg giler dot

CY3.5 berkata...

Erna,
silalah pergi nyah!

atier,
kau.. kasik canla.. baru dekat 3 bulan bersalin.. heee..

Umi Nawfal,
sesedap gambarnya.. ngeee..

rina-san,
hait!

madamoiselleczar berkata...

adoiiyaiiii...ni yg malas nak bloghop ni...org dpt ketumbit kat mata..ada yg aku dpt ketumbit kat mulut ni kang!!!!
bley naik ketumbit mulut aku terliur tgk gambar Apple Strudel ko cik yan ooooiiii!!! huhuhuhu

m-i-o berkata...

nak sket! meh sambung tali-pusat ni, kot2 boleh share2 makanan yg ada. hua hua hua :P

rina berkata...

nanti senanglah nk terbangkan budu dr opis hamba... kita pakai tali jer. hahaha

CY3.5 berkata...

Za,
kau larat lagi tak drive? ha ha ha.. aku tak tau kat mana laie dia ada.. ni Maju Junction mari..

M-I-O,
tak cukup panjang la nak sambung2.. dah makan ni makin pendek plak :P

rina-san,
haaa? bpa meter punya tali mau pakai daaa?

MN berkata...

sodap...slurp!

Zuhaini berkata...

ingatkan roti aiskrim tadi... ni apa eh..? roti krim ke..?

CY3.5 berkata...

MN,
geram je aku tengok filling dia tu.. ngeee..

cik Zuhaini,
its apple strudel :)