Cari Something?

Jumaat, Julai 10, 2009

Panic Attack! Mayday! Mayday!


My colleague, baru je skype.. ye, kami dok sebelah2 pun, skype saja kalau nak bercakap..

saya C&P je la.. tak payah mintak izin.

"ni nak citer ckit
opis mate wife aku +ve H1N1. wife aku dok sebelah budak tu.
mungkin wife aku pong kena jugak dan aku pung mungkin kena ...
SO kalo ada rase pelik2 cepat2 la gi spital ..... hehehe
kot2 la aku jadi pembawak plak kat sini ..."

bley?

Sudah la very risky utk warga emas, budak bawah 2 tahun dan preggy women!

To preggy moms, boleh baca FAQ ni..



Semoga kami selamat semuanya. Kalau tak, saya nak kuarantinkan diri sendiri seminggu!

14 ulasan:

Abrahyn berkata...

eh, ada skype ek...
meh la kite ber skype2...
me = cekpok amai amai...

Sayang.Ibu berkata...

HUHUUUU...takutnye CY... hati-hati yerrr....

mommyct berkata...

aiyoooo...takut seh.
Hati2 ye...

CY3.5 berkata...

abrahyn,
panjang bebenar ID mu :)

cik Intan,
kitorang pakat halau dia balik.. suh pi spital check diri sendiri, wife + anak2..

mommyct,
tu la.. tengah baca macam2 artikel ni.. dah la kes pun makin teruk dalam malaysia terchenta ini..

Zuhaini berkata...

uih.. takotnya.

all the best ya..

rizza berkata...

yan boleh tau tak... "opis mate wife" yg kena selsema oink2 tu org apa? cina ke?

Ealyie berkata...

Cy,
ku doakan semoga kau dijauhi dari penyakit tsb.. aminn

Nanak berkata...

my ofismate yg balik dr beijing ari tu kena kuarantin seminggu..dan ami semua takut duduk dekat dia lepas tu tp nasib baik takde pape..

tk cr

n.i. berkata...

hati2 ya cik yan... sila baca blog saya kerana saya bercerita ttg anda disitu :) take care!!!!

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
kami berdebar-debar nak tunggu test result member ofis ni..

za,
aku tak tanya.. tp kawan tu dapat dari kakaknya yg keje sebagai stewardess..

Ely,
thank you bebeh.

Nanak,
kitorang dok risau pasal sorang manager kitorang yg baru balik dari France.. tup2 org yg tak pi mana2 ni plak bawak news dulu.. heee..

n.i.,
dah selamat terjah! thanks n.i :)

MN berkata...

nyah...aku doakan ko dilindungi. take care!

ar.nie berkata...

Ya Allah! Take care CY... huhu, horror gak nih...

Abrahyn berkata...

mak aii...horornyer dengar...ape2 pun i doakan u selamat...

CY3.5 berkata...

MN, cik Arnie & Abrahyn,
thank you :) my colleague is fine.. dia dah pi check kat spital last Friday.. so, hopefully mmg takde apa2 la..