Cari Something?

Isnin, Julai 13, 2009

Recap Weekend Kami

Sepanjang Ahad, blog ni senyap sunyi.. heee..

Kami tak ke mana-mana pun masa anniversary yg lepas.. ke bulan ke bintang, sume dalam mimpi je.. ngeee.. Terima kasih kepada 23 orang rakan yg memberi wish (ketika entry ini ditulis).. saya akan reply satu2 sebagai tanda penghargaan tulus dari hati.. wahhhh..

Woke up on 11th, my other half request nasik lemak.. makan kau sampai tengah hari.. malam, layan char kuey teow tersedap di Bandar Tasik Selatan..

Sepanjang Ahad, anak bujang + abahnya nak nasik ayam (lagi..)..layan je la.. belah petang, my other half masuk dapur bikin roti John.. he he he.. tugasan saya, buat teh O panas saja.. heaven tak?

"Sedap roti John you.."

"I penat2 buat, John jugak yg dapat nama.."


Apo nak buek.. dah sejak azali namanya gitu..


Yeah, after all.. sudah 6 tahun hidup bersama.. alhamdulillah..



19 ulasan:

miz_eda berkata...

tahniah weh..semoga kekal hingga hujung nyawa ;)

mamaDhea berkata...

happy 6th anniversary CY! :D

jua berkata...

CY..selamat 6 tahun berdua suami isteri sampai anak nak masuk 4!!

CY3.5 berkata...

Efi,
thank you.. pejam celik pejam celik je weh..

Sya,
thanks friend :)

Jua,
ngeee.. thank you!

Queenin Murni berkata...

ngee..happy annivessary jugak!!

sebenarnye nak tanya lokasi char keow teow tersedap kat BTS? i haven't found one! upsett... :(

m-i-o berkata...

hmm...hujung tahun ni mak baru nak masuk 3 tahun - half from your marriage journey. but contrary to yours - kata pejam celik pejam celik dah 6 tahun - mak rasa - aikkk baru 3 tahun aku kawen? rasa mcm dah lama gila aku kawen ni :P

hujung tahun ini jugak anak mak juga masih seorang - errr...not even half from your kids - at least kalau ada dua boleh gak la kira pencapaian kan? hua hua hua :P

mak tabik spring la CY3.5!

m-i-o berkata...

oh ya lupa plak!

minggu lepas mak gigih menengok org jual roti john tu buat roti john. nampak macam senang.

takpe, lusa mak pi tgk lagi. kot2 boleh terus dapat skil bleh mak antor ke BTS. kahkahkah!

psstt...mak berkenan betul la tengok kehenseman si zeri tu. nanti mak beranak perempuan, silalah masuk meminang. kompem terer wat roti john you! :P

CY3.5 berkata...

QM,
kat simpang 3 traffic light dekat area tasik heights apartment.. sedap pado tokak den la.. ayat lapik kena ada.. ngeee..

m-i-o,
pasal, dulu2 rasa macam, "eh, baru 2 minggu ke kawen?" tau2 hari ni dah 6 tahun.. pssst.. mak pun tak tau bikin roti john, reti order je :P

fatin berkata...

alahai sweetnye buat roti john time anny. heheh..semoga bahagia selamanya..amin!!

::Umi Sufira:: berkata...

hihi yerlah rasa pejam celik je dah 6 tahun kan...macam2 dah lalui sebenarnya tapi macam sekejap beno je rasanya...:P

CY3.5 berkata...

cik fatin,
sekali-sekala je dapat pun.. hehehe.. thanks for the wish :)

US,
tu le pasal.. macam tak sangka dah 6 tahun.. ngeee..

Queenin Murni berkata...

oo.. dolu sebelum kawen ada la try.. xsodap pon.. :P
xtahu la kalau sudah ada improvement.. :P

anyway.. CY join tak 1ogos ni nyer family day?? keh keh keh!

CY3.5 berkata...

QM,
family day? tak tau pun.. ngeee.. btw, saya start makan char kuey teow tu dalam tahun ni.. kekeke.. tp tengok jugak sapa masak kot..

Sayang.Ibu berkata...

celebrate di umah laa yer..takpe..yg penting heaven sbb ada org buatkan roti john..ahaksss

CY3.5 berkata...

cik Intan,
semestinya.. ngeee..

Queenin Murni berkata...

ngeee.. CY duduk BTS phase1 kan? ke silap..hahahah@

MN berkata...

aku tak tahan laki hang boleh kecik ati dgn itu 'john'...
hua hua hua!

CY3.5 berkata...

QM,
phase II.. yg takde kena lalu guard..

MN,
apo nak buek.. laki den mmg macam tu :P

Queenin Murni berkata...

oohh..igtkan CY di phase1 sebab dok naik jejantas tu hari2..
jauh gak u jalan kan??

me kat phase1..yg aktif bepersatuan itu.. keh keh!