Cari Something?

Rabu, Julai 29, 2009

Tote Boutique Giveaway - Permata Hati Bag


I received an email from tokei Tote Boutique this morning.. almost afternoon actually.. Isi kandungannya mengajak para penerima email untuk menyertai Giveaway yang tokei kedai anjurkan.. cepat² saya ke link yg disertakan..

Saya pasti, saya jadik penerima email sbb nama saya dah masuk queue utk dapatkan 2 tote bag dari Tote Boutique.. ngeee.. queue OK..

Hadiah kali ini adalah



cantek tak? cantek tak? saya yg tengah preggy ni, feeling² macam ada baby girl dalam perut terpaut hati dengan reben itu.. ngeee.. Namanya pun sweet, PERMATA HATI BAG..

OK, ni syarat² yg tokei kedai nyatakan..

  1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
    Cute! Saya mmg suka design dia.. cuma, kalau tali beg tu amik kaler² yg sedia ada pada body dia, lagi menarik :)

  2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
    Dah buat la ni kann..

  3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
    Will do :)

  4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa
    Yep.. Pemenang adalah ditentukan secara random oleh software kat internet.. makanya, setiap orang ada fair chance.. tak gitu? hehehe..

Sapa nak join, silalah ke sini.. you dont have to be a follower.. tulis entry kat blog korang dan komen kat blog tokei kedai utk maklumkan.. simple tak?

3 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

cantik yea.. sha pun suka!

Zuhaini berkata...

comel.. :) pandainya tokey kedai ni buat ye.. :)

CY3.5 berkata...

Sha,
mmg cantek.. join la.. mana tau rezeki :)

Zuhaini,
yep.. geram tengok!