Cari Something?

Rabu, Julai 29, 2009

Belum Langsai


Saya sedang gigih dalam usaha melangsaikan hari kedua terakhir puasa yang perlu diganti.. Makan 3/4 pot nasik macam biasa dengan telur dadar.. disusuli dengan koko krunch semangkuk yg penuh dengan susu Dutch Lady.. ngeee.. kurma takde la pulak..

But still, badan seram sejuk menahan lapar.. sepertimana yg Ms L ada nyatakan di blognya semalam..






Sapa tau kat mana ada jual kurma Mariami, online? Yg liat² tu.. kurma madu yg manis, saya cannot go sangat..


9 ulasan:

~ As ~ berkata...

sy skrang dlm situasi seram sejuk menahan lapar...sabar...sabar... lagi 3 jam...

Zuhaini berkata...

good luck ya! saya next week kot... huhu.. :(

CY3.5 berkata...

cik As,
la ni exactly lagi 3jam.. bukak posa 7.30pm.. ngee..

cik Zuhaini,
kepala sume sudah pening daaa..

Ms Lola berkata...

Aku jugak suka Maryami. ANjal gitu.. hahaha

CY3.5 berkata...

Ms L,
tu le pasal.. tak pasal² adik aku kirimkan dari JB ni ha.. iskk..

honeylanz berkata...

lambat kan waktu berbuka skrg. 7.30 pm gitu. dulu2 7.10 pm dah masuk magrib ;)

CY3.5 berkata...

honeylanz,
itu lah.. tu pun smalam berbuka sambil jalan kaki balik umah.. ngeee..

Marisa berkata...

rasanya kat HPA pun ada kurma mariami tu.... kami kat ofis skrg dok pakat2 beli kuma safiyya yusuf taiyob.... ala... kurma tunisia yg bertangkai tu.... yg ni kompem tak manis sgt... rasa pun fresh2 gitu... gerenti cik yan suka.

CY3.5 berkata...

cik Marisa,
tak pernah try lagi safiyya.. b4 this dok la dengan kurma rotab madu + mariami.. thanks for yr input :)