Cari Something?

Selasa, Ogos 25, 2009

4 Ramadhan


Ada lagi minor task saya belum siapkan lagi. Added value la konon :P pasal bos tak mintak..

Hopefully hari ni bley balik ontime.. smalam hantar report pun dah nak dekat pkl 6pm.. tu pun lepas my team leader sound,

"Yan, tak balik berbuka puasa ke?"
"Tell him. He'll understand.."


Apa lagi, "bos, I need to rush home for breakfasting.. can we continue tomorrow?"


"Cannnn"..

Huh.. ingatkan urgent.. kalau tau, mmg koser nak stayback.. mana taknya, tup² jam dah tunjuk pkl 5.25pm, tetiba saya diskype oleh bos..

Ketika saya membuat lintas langsung kepada si dia yg ketika itu berada di Pedas,

"silap² I yg sampai rumah dulu.."

Terima kasih (?) kepada tahap jam di lebuh raya.. saya sampai dulu.. Awal 10 minit je la tapinya :P




Lagi 1 jam 30 minit,

4 ulasan:

:: vErde+hAzizi :: berkata...

insyaallah so far i think bosses paham bulan ramadhan kan kene balik awal nk prepare sume :D
slamat berbuke!

Diana Sulaiman berkata...

same as me.. my bos kul 4 dah hilang.. boleh??? kami ni kuli2 kena la kuar ikut time.. heheh

psstt.. a'ah.. wat la tutorial.. nak tau la..

CY3.5 berkata...

Verde,
yep.. in my case, my bos is a Japanese.. tu yg terharu bila dia paham.. heee..

DS.
kena la jadik bos cepat² :D Tutorial akan keluar hari Rabu, tengah hari.. bley tunggu ek? heee..

MN berkata...

baik betul bos ko!