Cari Something?

Rabu, Ogos 26, 2009

Orang Jahat


Overheard :P



Abah, nasik ada banyak lagi kat bawah.

Kenapa? Arif nak makan?

Abah la makan.. kasik besar.. kalau kecik, nanti abah kalah dengan orang jahat.. nanti dia gigit abah..

Orang jahat mana?










Starscream.




Haii.. bila la demam Transformers ni nak abis gamaknya..


14 ulasan:

Zuhaini berkata...

hihihi.... sabar ya abah.. :)

Ms Lola berkata...

Aku pun ada citer pasal lawan2 org jahat nih. Tp aku tak mampu lagi nak karang

mast@work berkata...

hehehe.. comel je..

honeylanz berkata...

hehehe.. abah gak yg kena ye?

lia berkata...

kah3.... lawak2...

ainie aziz berkata...

abah tak cukup besar lagi ke? ahahaha!

Queenin Murni berkata...

ngee.. abah kecik yer nak??
takpe2.. meh auntie tolong lawan! hahahah!

KS berkata...

hehehe...

mmg tak habis lagi..

i mmg guna modal bumblebee untuk buat akmal makan byk.. i cakap kalo tak makan sampai habis nanti bumblebee tak kuat.. so tak boleh lawan orang jahat :P :P so far, it works hehehe

::Umi Sufira:: berkata...

tumpang senyum ajelah:)

Sayang.Ibu berkata...

sabo jek laaa... hahahahaa

yaya berkata...

muahahahah... lawak bagi ceria di bulan ramadhan...

p-na mama oja berkata...

huhuhu.. nnti anak ku camtu gak la gamaknya..

skrg nie ari2 lyn trnfomers.. nak tengok berita pun x leh..huhuh

CY3.5 berkata...

Zuhaini,
mmg sabar.. hahaha..

Ms L,
hanya kau yg mampu :D

mast,
sungguh² OK dia suh abah dia makan lagi..

honeylanz,
sbb ibu dah tak larat nak layan :P

lia,
tp dia sangat serius...

cik ainie,
tu le yg muskil tu..

KS,
oh, part makan, bumblebee ke, Prime ke.. sume tak jalan :(

US,
mak pun!

cik Intan,
tu le.. dan² je abah nak kena gigit dengan StarScream :P

yaya,
ni conversation lepas berbuka smalam..

p-na,
nantikanlah waktu itu dengan sabar :P

MN berkata...

aku si aniq tak gila sangat (sampai mempengaruhi percakapan).
tapi tiap kali lalu petronas tu dok tegur la gbr yg ada kat situ.