Cari Something?

Jumaat, Ogos 28, 2009

Cukup-Cukup lah..


Puasa baru masuk hari ke-7.. tapi duit yg dihabiskan untuk kuih raya terlebih sudah..





Biskut raya, sekian..


Fruit cake, sekian..


Ni kejap tadi saya tambah lagi order benda ni.. sbb teruja dengan descriptionnya.. hihihi..






Choc Chip Almonds Cookies
Gerenti kena dengan selera! Lebih fresh dan sedap dari famos amos. Penuh dengan keranggupan cookies yang sarat dengan choc chip dan almond nibs. Mengunakan serbuk koko van Houstan yang berkualiti tinggi (bukan serbuk koko biasa ye!). Salah satu cookies wajib untuk hidangan hari lembaran anda! Cookies terlaris keluaran saya. Komen dari customer tahun lepas "sampai serbuk dia saya pulun!"


Huargh.. sabar Yan.. sabar!!


10 ulasan:

Zety Zin berkata...

memang nampak sungguh menarik cookies itu!

Nur berkata...

perut sy nk merenyut2 ni...baby dlm perut ni pun meminta2 itu cookies...

Mrs LVoe berkata...

tempting yea. mane order tu?

Dayah berkata...

CY..order jgn tak order..

CY3.5 berkata...

ZZ,
itu lah pasal. iskkk..

Nur,
order la Nur.. closing 6/9..

Sha,
kat kekcawan.blogspot.com.. :)

Dayah,
mmg dah order.. tapi tak dapat reply lagi.. kot la dah full.. heee..

mamaDhea berkata...

nak order gak laa.. :D

honeylanz berkata...

xpe extra order. janji sedapp menepati piawai!

hashi berkata...

owh, utk choc chip with almond...saya plan nak buat sendiri...haarap2 menjadik la...hehehe

KS berkata...

hishh... i pon teruja jugak nak mengorder ni :P

ajat dihati nak buat cookies sendri tahun ni.. nampak gayanya, beli lagi cepat dan mudah eheheh

CY3.5 berkata...

sya,
tak pasti la dia buat by pos ke idak..

Has,
ni baru 1st time nak try :P

Hashi,
amiiin.. buat sendiri lagi puas hati.. sbb dapat banyakkkk..

KS,
buat kuih lain la plak.. hehehe..