Cari Something?

Jumaat, Ogos 28, 2009

Tak Sabar Rasanya..


Rasa tak sabar nak tunggu petang.. sebab, kami ingin balik ke JB lepas berbuka nanti!!! Dah lama OK tak balik.. last masa 1st May hari tu.. ni dah nak masuk bulan 9..


Zaman bujang trang tang tang dulu adalah satu kemestian utk pulang sebulan sekali.. awal² kawen pun macam tu.. terima kasih pada si dia yg sanggup drive beratus-ratus kilometer tiap bulan :D tp la ni, dgn komitmen kerja bagai.. cuti AL yg ciput.. kalau harap cuti weekend 2 hari, apa barang nak balik jauh² kan? Penat drive (macam la saya drive) tak abis lagi, dah nak gerak balik KL..


Sudahnya la ni, saya takat SMS je la dengan mak saya ataupun adik perempuan saya.. Untung sabut, dapat SMS free sbb depa dalam 8pax list saya.. ngeee.. apakah motif mengeluarkan statement ini?



Heee.. tak sabar nak makan masakan mak.. nak duduk bawah ketiak mak (balik² makan hati je bila baca cite Jua balik kampung..) dan saya juga adalah tak sabar nak ngap kek lapis sarawak yg mak saya orderkan di JB..


JB, here we come!


14 ulasan:

MommyDania berkata...

safe journey CY. sy pun patut blk muar tp xjd sbb mr hubby byk koje.

:: vErde+hAzizi :: berkata...

have a safe journey n happy holiday bebeh!
dont 'drink' n drive...opssss lupe pose...hehehehe :D

CY3.5 berkata...

MD,
TQ :) si dia pun dah lama tak drive malam² utk long distance.. hopefully my bros bley la take turn..

Verde,
Thanks Verde.. bley drink & drive pe.. gerak lepas isyak maaa.. kekeke..

Sayang.Ibu berkata...

welcome back CY... JB menanti dengan tangan terbuka...cewahhh...bebaik jalan yer...

Zuhaini berkata...

selamat pulang cik yan! ;) best nya.. dah la isnin pun cuti... :) lama duduk JB..?

mamaDhea berkata...

selamat pulang ke pangkal jalan, CY.. :P

best woo dok bawah ketiak mak.. :D

honeylanz berkata...

balik kg mmg amat x sabar rsnye ;)
hv a great wiken!

CY3.5 berkata...

cik Intan,
nak makan putu mayam.. nak makan tauhu bakar.. fuh! macam la KL takde :P

cik Zuhaini,
semestinya! kalau bley nak sampai Selasa :P

Sya,
mmg best.. hahahaha.. eh, macam mak ni dah sesat kedaung plak kaedahnya :P

Has,
thank you bebeh! same to you :)

Azure berkata...

dah lama juga tak balik jb..raya nanti la pulun habis². tauhu bakar kat sana mmg terbaik la CY. lagi mee bandung muar, mee rebus...huaaa...nak balikkk jugaa

rina berkata...

jom balik kampung... awak utara. saya timur... nanti di barat kita jumpa

CY3.5 berkata...

cik Azure,
tu le pasal.. tak masuk otak-otak bagai.. ngeee..

rina-san,
sejak bila plak JB tertukar ke utara ni? ngeee..

MN berkata...

have a safe journey. aku ni kan, dari dulu sampai skang memang dok dgn mak aku. jadinya tak dapek la nak feel gitu. :)

isz_3707 berkata...

sedapnya kek lapis sarawak di JB :P. balik KL bila nyah? (belum sampai [ke dah?] JB aku dah tanya bla balik, boley?)

CY3.5 berkata...

MN,
best pe dapat duduk dengan mak.. aku suka :)

cik isz,
kau mmg :P insya-ALLAH balik hari isnin lepas berbuka..