Cari Something?

Selasa, Ogos 11, 2009

Drama Minggu Ini


Sudah 2 malam, Zeri terbangun tengah² pagi buta.. I dont know.. 3am, considered malam² buta, or pagi² buta? heh!

Ahad malam, pkl 3 pagi dia buat drama.. malam tadi, 3.30 pagi.. memula nak tido dengan abah kat bawah.. tp bila sume merungut sempit, Arif volunteer tido dengan ibu.. dan² si Zeri menjeles tak tentu pasal, dia pun sama nak naik atas katil.. so, tidolah Zeri dengan ibu.. Arif kena la tido kat bawah balik, kann..

Tau² pkl 3.30 pagi, dia buat pusingan hampir 360°.. then tak semena-mena tendang² saya.. bley? Mulut punya la bising.. nak kata nangis, air mata takde.. My other half dah bangun.. siap dukung bawak dia turun bawah.. kot la nak minum.. tp dia takmo.. naik atas, mulut bising² lagi.. sampai 4am+ kot..

Mantra saya tak abis², "cakapla Zeri.. Zeri macam ni, abah & ibu tak paham apa yg Zeri nak.."

Heee.. sekali dia bercakap, amik kau..

Sudahnya, pujuk tido atas lengan, tepuk², tido balik.. tp macam tak sudah.. kejap² dia macam menghela nafas macam org er.. mengeluh? Mintak si dia pujuk, terus lena sampai subuh..

Agak² sbb apa ek? Letih nak translate :P Kot bley suh pakcik Google, dah lama dah suruh..

4 ulasan:

MN berkata...

subconcious mind dia la tu gamaknya nyah. ada la benda yg dia dok pikir sblm tidur tu kot.

:: vErde+hAzizi :: berkata...

dlm erti kate nak bermanja2 sebelum dapat adik baru kot...hehehhehe...definitely tak tau ape sebab babe sal tak ber'pengalaman' ;p

Zety Zin berkata...

CY, dialog ko sama la dengan dialog mak. hehehe.

CY3.5 berkata...

MN,
kitorang seboleh mungkin jaga hati dia b4 tido.. kot merajuk ke apa, kasik OK dulu.. heee..

Verde,
tak tau la Verde.. baru start dalam minggu ni la kaedahnya..

ZZ,
bab yg suh bercakap tu ka? ha ha ha.. serius aku tak tau nak cakap apa dengan dia..