Cari Something?

Selasa, Ogos 11, 2009

Nuffnang Profile Picture


Setelah hampir setahun 4 bulan saya mendaftar dengan Nuffnang, baru hari ni tergerak hati (ayat tak bley blah) untuk menukar gambar profile saya.. tak lain tak bukan agar ia nampak lebih cantek apabila ia terpampang di ruangan Analytics >> Community dalam laman Nuffnang anda.. (jika ada).. sekali lagi, ayat tak bley blah..

Dalam kegedikan terlampau, saya pun klik la ikon ni



pilih² gambar.. tekan OK.. tp tak jadik pape.. error msg pun takde.. bila saya check, laa.. gambar terover besar kesannya.. tersilap pilih nyah.. :P

So, saya pun bikin la gambar yg menetapi piawai size, iaitu 240px x 180px.. tekan OK, tunggu sekejap.. tetap gambar ini jugak yg keluar..




Punah harapan murni saya untuk menengok gambar yg cantek sket di situ.. Cis..

Anyway, korang ada problem ni tak? If no, where did I go wrong?

9 ulasan:

MN berkata...

ko dah cuba log out pastu masuk balik?

MommyDania berkata...

sy belum tergerak hati menukar icon itu.

CY3.5 berkata...

MN,
as our conversation in Gtalk, come to no avail :(

MD,
tah la.. lepas nanang ada wajah baru ni, gedik lelebih plak :P

Sayang.Ibu berkata...

x pernah try laa nyahhh

yaya berkata...

saya pun tak letak gambar kat nanang neh, belum ade minat nak letak lagi, anyway kalau masalah dah solve leh inform kot2 tetiba saya nak letak gambar....

Ms Lola berkata...

Dah cuba dan takde jawapan utk kegagalan ko tu

honeylanz berkata...

hmm.. x pasti la knp. dulu ms buat mmg ikut size yg tu gak...

Zuhaini berkata...

erm.. ntah eh.. saya buat ok je, so x explore lebih2 la plak.. hihi..

CY3.5 berkata...

cik Intan,
takpe.. kot la ada sapa2 tau jawapan kepada persoalan aku ni.. :P

yaya,
ngeee.. saya tunggu 2-3 hari la kot.. maybe nanang weng sket lepas buat makeover :P

Ms Lola,
heee.. pasrah la aku..

honeylanz,
tu la.. memula ingat sbb sizing.. tp dah letak yg sebijik sebijun, tidak lepas jugaaa..

cik Zuhaini,
server depa full kot? ha ha ha ha..