Cari Something?

Khamis, Ogos 20, 2009

Happy Birthday To You :)


Saya tak pasti bley reveal ke idak.. tp tuan punya badan tau la hari ni hari jadi dia.. heeee..

Nyah, aku tulis panjang² tadi kat FB, tp bila tekan "Share", dia diammmm je.. sume jaki dengan aku hari ni..

Anyway, have a happy birthday :)


Nota kaki: MN dah declare kat blog dia.. so, "dia" is no longer anonymous :D

14 ulasan:

isz_3707 berkata...

happy birthday utk sidia jugak ;)

Erna berkata...

Happy birthday to si 'dia' too!!!
Aku dah wish kat FB ok jek beb..

CY3.5 berkata...

buk E,
aku nampak :) aku pun konon² nak bagi wish panjang lebar.. tp, tak lepas.. sudahnya byk tu je yg aku tulis :P

Ms Lola berkata...

Aku tak leh masuk FB :(

jua berkata...

kenapa FB aku xde box utk wish kat si dia. lagi haruuu..

::Umi Sufira:: berkata...

birthday takpe reveal..kekeke..sila reveal:P

happy birthday juga buat si sia;)

m-i-o berkata...

sapa? sapa?

kepochi betul gue :P

CY3.5 berkata...

Ms L,
BB pun tak lepas? heee..

jua,
aku tempek kat wall je.. ha ha ha.. ada box special ke?

US & m-i-o,
tunggu la tuan punya badan ngaku sendiri.. hehehe..

Zety Zin berkata...

oh hepi besday jugak kepada orang tu :)

Zuhaini berkata...

happy birthday! hihi.. bestnya potong kek.. :)

jua berkata...

kat wall tu lah yg hilang box tu. FB lola macam dengki kat aku sbb aku curi hasil tanaman kebun dia kot.

CikNi berkata...

aku tau bday sapa..MM atau Ms 'G' btoi dak...eppy bsday

CY3.5 berkata...

Jua,
tak dapek la den nak nolong..

Rini,
ya ampun.. bukan daaa.. dia pun tak baca blog aku ni.. hehehe..

Ms Lola berkata...

Ya Allah, aku dah horror kejap tadi. Ingatkan dah ada org bg aku "nama gelaran". Muahahahahah