Cari Something?

Khamis, Ogos 20, 2009

Kenangan Terindah


Tengah bersiap² depan cermin, si dia yg tengah duduk atas katil memandang saya.. cewah.. baru nak feeling² kenyit² mata ke apa ke, dan² plak datang si Zeri mintak dipangku.. Arif pun sama nak join.. then Amir datang peluk si dia dari belakang..

Memang tau.. saja taknak kasik chance :P



Tp bila dipandang².. Syahdu je rasa.. Sangat cantek kalau diamik gambar.. tp mengenangkan insiden ni, tak jadik mak :P



Tengah menghayati panorama indah tu, si dia bersuara,


"Ni la hasil kerja kita bersama.." Ngeee..


Iyolah.. it takes two to tango ye dak.. AhahAHhaHAHAha..

18 ulasan:

Ms Lola berkata...

Ya Allah, ayat..... Boleh, tak???

CY3.5 berkata...

Ms Lola,
nanti aku strike mana yg patut.. tengah gigih study WLW ni.. heee

Mynie berkata...

sangat sweeeeett :)

Erna berkata...

kahkahkah... tak tahan aku!
Malaysia Boleh! CY boleh! :P

eZa berkata...

adoi.. romantis nye! ;)

:: vErde+hAzizi :: berkata...

alaaaaaaaaaaaaaaa...KACO DAUN LAAAA!
POTONG STIM BTOLLL!
hahahhahahhahahhhahaha...bru nak feeling2 kannnn

Umi Nawfal berkata...

COMEL!!!

MommyDania berkata...

alamak, ayat mcm drama melayu btl! tp sweet in a way. hehehe

CY3.5 berkata...

Mynie,
ngeee.. that moment dapat capture dalam kepala saja la kaedahnya..

Erna,
esok no 4 tu nak kena tatang la plak.. :P

eZa,
takde la.. ayat biasa² je.. heeee..

Verde,
tu la.. cepattt je diorang ni tau.. mmg takley tengok abah & ibu diorang feeling² :P

Umi Nawfal,
terima kasih :D

MD,
mmg macam drama.. hahaha..

Sayang.Ibu berkata...

auwww..seram mak kalo laki mak yg cakap ayat tu nyahhh...ahahhahaaa.... but it's so suweeetttttt....;)

honeylanz berkata...

hehehe.. sweet je!
x kasi chance langsung yea

ainie aziz berkata...

sweetnyeee....tp ayat tu mmg cam drama sebabak sungguh. heeee! very the loving gitu!

Diana Sulaiman berkata...

aku mampu tersenyum sendiri.. hehehe

isz_3707 berkata...

dasat! haaaaaaaaahahahhahah.

CY3.5 berkata...

cik Intan,
awat seram lak.. bukan dialog Tower 13 :P

Has,
gitulah kaedahnya.. hahaha..

cik ainie,
nasib baik drama pendek.. karang tak muat plak graphics memory mak ni nak simpan :P

DS,
pandang².. karang org ingat kau senyum pasal apa plak..

cik isz,
18SG tak?

Sayang.Ibu berkata...

CY..mak seram sbb takut2 kalo dia tambah ayat..."marilah kita 'bekerja' lagik yanggg.."
kahkahkahhhh... lagik seram dari tower 13 tawwww... :P

MN berkata...

kah kah kah...ayat korang ni kan? LOL

CY3.5 berkata...

cik Intan,
ahahHhahAHaha.. sorry, mak mmg tak tahan nak gelak :P

MN,
dia la.. aku kejung je :D