Cari Something?

Selasa, Ogos 25, 2009

Ikutkan Hati, Mati..


Ikutkan rasa? Binasa.. ye murid² :P



Tajuk tak agak².. Hahaha.. anyways, ni adalah cerita Jumaat lepas.. selepas MN & ML (read: GPS bergerak) menunjukkan saya jalan keluar dari MV tempoh hari, saya melepaskan mereka untuk pulang dengan berat hati..

Kemudian, terus la saya ke bawah untuk ke farmasi.. lepas dah beli Clarinase untuk adik ipar saya, saya teringatkan Famous Amos yg sudah laaaaaaaaaaaama tak makan itu.. dulu² masa keje kat Jln Sultan Ismail, tergerak nak makan je, turun kat G Floor :P

Saya pun menggigihkan diri untuk berjalan.. merentasi lautan manusia yg agak ramai la jugak.. Baru lepas McD.. dah mengah.. oh tidak. Belum sampai Centre Court.. BELUM SAMPAI.. Famous Amos adalah di sebelah South Court.. saya terhenti sejenak.. tak boleh jadi.. karang ada yg terjelepuk tengah jalan :P

Sudahnya, saya patah balik.. settle dengan Sundae Cone Vanilla McD saja.. heeee..



Sehingga ke saat ini, Famous Amos masih jauh di tekak.. tapi dekat di hati.. ai, bunyi macam TV9 la plak :P

8 ulasan:

honeylanz berkata...

alahai cian lak dgr.. x pe this wiken misi Famous Amos !

MommyDania berkata...

kalau sy blh hantar Famous Amos utk anak dara CY tu...hehehe

mamaDhea berkata...

alolo.. ajak ler hubby, selamat sket.. :D

sya plak sejak seblm pose lagi teringinkan sundae choc mcD.. ntah bila nak pegi.. walhal dekat je.. :D

~ As ~ berkata...

meh saya tambah...
Ikut suka, luka...
hikhikhik...

CY3.5 berkata...

Has,
weekend ni insya-ALLAH kat JB plak.. dah balik umah parents, melepek je la kaedahnya :P

MD,
ngeee.. kat Giant pun ada kan.. tp dalam peket..

Sya,
dah dekat tu, bawak² la pi.. hehehe..

~As~,
ni kamus DBP tahun bila punya ni? :)

Queenin Murni berkata...

hmm... nak tolong beli pon, sy singgah pasar ramadhan kat sg besi jak.. takde pulak tgk famous amos kat situ.. hahahahhaha!

CY3.5 berkata...

QM,
apa yg sedap kat sg besi? dah lama tak turun sana.. hehehe..

MN berkata...

aku nak pos utk ko, hancur pulak biskut tu kang...