Cari Something?

Sabtu, Ogos 08, 2009

Pemerhati PBB


Saya sedang menjadi pemerhati PBB. Tengok Husaini bertiga main kejar² sambil menyepahkan bilik ini.. Eh, time taip posting ni, saya pandang skrin PC la kan.. ngeee..

Tinggal sorang² dengan diorang, macam ni lah kaedahnya.. nak buat keje lain tak berani.. takde sapa nak supervise.. Esok dah 4 orang, camne nyah..


8 ulasan:

zailamohamad berkata...

Owh akak..saya yang beranak dua ni pon rase bagai nak giler kalo ditinggalkan bersama mereka..haru biru sungguh..saya tabik springlah kat akak sebab dapat menjaga mereka semua..toink..toink..

ainie aziz berkata...

gitu le gayanya kita ni kan. kalau other half takde, hilang sebelah kaki rasanya. hehehe!

CY3.5 berkata...

cik zaila,
tak payah la tabik kat T-rex buyung ni.. aHhaHahaha.. berapa kali menyinga pun dah lost count, OK..

cik ainie,
lepas tu kan, bila depa tak berenti tanya bila abah nak balik, saya call je si dia terus.. koser nak jawab byk kali :P

MN berkata...

dah 4 esok..ko camtu jugak. cool ajer *wink*

Queenin Murni berkata...

ada 3hero tu pon leh on lappy lg kan? Kalau sy,jgn harap la.. Berebut2 nak menaip dgn budak setahun. :p

CY3.5 berkata...

MN,
ngeee.. sama² la kita pastikan nanti..

QM,
oh, ni sbb saya cakap, "ibu nak buat keje kejap.." bley?

MN berkata...

oh aku juga selalu buat excuse "Ibu nak buat keje kejap..." padahal aku blogging.
oh, kejinya aku? :P

CY3.5 berkata...

MN,
ngeee.. mmg keji.. tp blog juga adalah satu cabang kerja ibu depa :P