Cari Something?

Selasa, Ogos 04, 2009

Tower 13


Dengarnya, cerita ni ada bau² kait-mengait dengan Kabir Bhatia yg pernah bikin Kekasihku Seru..

If yes, besar kemungkinan tahap keseramannya adalah tebabom ye kawan-kawan.. sapa² yg pernah layan Kekasihku Seru sure bley teringat-ingat elemen² terkejut yg ada dalam cite tu..


Baru la betul seram.. tak macam keliwon yg ntahapapantah tu..


16 ulasan:

eZa berkata...

aah. another scary series from kabir bhatia ;)

isz_3707 berkata...

kekasihku seru adalah cerita seram terseram di malaysia setakat ini (pada aku). movie yg ada pun xleh celen dia. aku takut nak tengok boleh? haha

Ms Lola berkata...

hmmm.. aku ni kekasih kuseru pun tak sempat nak tertengok

ainie aziz berkata...

kabir bhatia? konpem seram and konpem best. tak sabarnya nak tgk. (kalau tak best malunye aku!) hehe!

MommyDania berkata...

CY, ntv7 pun ada citer seram. rasanya hari rabu @ 9pm. tgk iklan dia mcm creepy la.

Queenin Murni berkata...

yes.. kekasihku seru mmg da bom!!
and.. tower 13 tu punya gazet pon mcm best.. tapi sy tutup mata tgk iklan die kalau tinggal sorang2.. :P

CY3.5 berkata...

eZa,
cant wait!

cik isz,
cerita tu juga adalah antara cerita yg aku tengok di celah² jari :P

Ms L,
saka jugak.. tp dalam komposisi yg lebih seram.. hee..

cik ainie,
kalau tak best pun, sinematografinya mengusik jiwa.. auwww..

MD,
dah pernah layan.. tp takley masuk..

QM,
saya dapat tengok gazet sekali je.. lepas tu tak nampak² dah..

lia berkata...

sungguh keliwon 2 xseram lngsung psl lia boleh tgk ha3... (gue tkot cter hantu)

MN berkata...

ler...aku ingat transmission tower TNB tadi. :D

Sayang.Ibu berkata...

laa..aku hingat tower13 nih citer omputih... kahkahkahhhh...biler main ekk.. leh tengok nih... tp kekasihku seru mmg seram gilorssss

CY3.5 berkata...

lia,
yg tower 13 ni tak pastila kan.. hehe..

MN,
tu di luar jangkaan aku.. ngeee..

cik Intan,
khamis ni la startnya.. hiiiihihihihi.. (sila buat bunyi gelak seram)

Zety Zin berkata...

kalo tahap seram macam kekasihku seru tu kompem mak tak tengok nyah. mak kan penakut.

CY3.5 berkata...

ZZ,
alaaa.. celah² jari pun boleyy..

jane_doe3328 berkata...

Tak tengok Kekasihku Seru, just Niyang Rapik tuh jer

But Keliwon mmg tak best tahap gampang! Wat tahun 70an tapi kat ruang tamu ader ekon

Diana Sulaiman berkata...

ko suka sgt tgk cite seram ek yan? isk koser akula...

CY3.5 berkata...

Jane Doe,
ni betul² perati ni.. ha ha ha..

Diana,
suka jugak la.. daripada yg suspen.. ngeri dan sebagainya..