Cari Something?

Isnin, Ogos 03, 2009

7 Soalan Sahaja


Kena tag dengan mama vogue, Kin :)

  1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?
    Tak ingat.. sbb la ni si dia yg amik alih.. ha ha ha.. kalau tulis dalam blog, maybe bley ingat.. apakah?

  2. Pencuci apa yg anda guna?
    Cosway punya.. sama ada PowerMax ataupun EcoMax..

  3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? kenapa?
    Ni pun, si dia yg buat.. tp kalau ada tumpah², on the spot la lap bagai..

  4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?
    Masak dinner (kalau ada permintaan)..

  5. Apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
    Nasi goreng cili padi ataupun nasi putih + telur dadar..

  6. Minuman yg anda buat setiap pagi?
    Milo kosong saja..

  7. Sebelum tido apa yg anda lakukan?
    Main Sudoku :P
Ikutkan kena tag another 8 bloggers, saya amik top 8 blog yg baru diupdate ketika entry ini ditaip.. mereka adalah..

8 ulasan:

rina berkata...

pantas aku buat... nk hilangkan ngantuk + tunggu time balik. hahaha

MN berkata...

aku sampai laa ni tak pernah main sudoku.

CY3.5 berkata...

rina-san,
arigato :)

MN,
aku main pun yg ada install dalam handset je.. time senang, best la.. time yg susah, berpeluh nak jawab :P

knv berkata...

apsal ko tak tag akak? haaaaa??? (sila baca ala nasir bilal khan)

:P

*tidak, saya tidak kecil hati pun*

kikin berkata...

ha mamavog ko panggil aku nyah?time kasih..tinggi sgt 'vogue' tu wei..hihihi

CY3.5 berkata...

k Ana,
dah time tu hang tak update blog.. ngeee..

kikin,
dah mmg vogue.. kena la terima kenyataan :)

C!kpuanmuda berkata...

adoi! terkena :D

CY3.5 berkata...

cpm,
mmg tepat kat sasaran :P