Cari Something?

Khamis, September 03, 2009

Apa yg Bakal Berlaku Sepanjang Minggu Ini


dan sehingga minggu depan..

  • Terima kurma mariami 1kg ~ topup stock.. guess what? 1.3kg dah selamat masuk dalam perut sepanjang posa yg baru lepas 12 hari ni..

  • Terima kuih batang buruk ~ ya beda beduuuuu.. tahun lepas, benda ni la yg tolong bikin susu terlebih² utk Zeri.. :D

  • Terima fruit cake :D ~ ada yg abis b4 raya ni karang

  • Nak pi amik kuih raya ~ mungkin weekend ni nak pi amik

  • Terima brownies raya

  • Nak pi amik choc chip cookies yg nampak marveles itu..

Sume pasal benda makan kan? kan? kan?



3 ulasan:

MN berkata...

huishh..ko laju plak bab kuih2 raya ni...

MommyDania berkata...

hah..nx wik ni mmg musim collect kueh raya segala la.

CY3.5 berkata...

MN,
ha-ah.. aku tak tau kenapa semangat lebih plak bab² ni..

MD,
tu le pasal.. tp amik awal² ni, menjelang pagi raya, dah tinggal serdak :P