Cari Something?

Khamis, September 03, 2009

Plan Baik Punya


Semalam, atas ke'jam'an terlampau di LRT Bandar Tasik Selatan, saya yg tiba di stesen pada 6.26pm, hanya mampu tiba di rumah dalam 7.15pm.. apakah?

Sempat bikin sirap bandung + soda je la.. hihihi.. sempat lagi recall tips CPM.. ha ha ha..



Anyway, masa jalan² balik tu, terlalu plak kat depan restoran tempat saya selalu memadu kasih bertenet dengan si dia dolu².. lepas ofis hour, b4 amik anak², pi minum² petang la dulu kann.. saya dengan roti canai, si dia dengan maggi goreng.. and I was like,

"Dah lama tak dating dua² dengan you kan yang.."

"Tu la.. kita sneak out malam² nak? Budak² tu kan tido lena.."


Weeee.. sneak out yg tak tahan tu.. macam kalau kena tangkap, harus kena grounded :P


Hmm.. tp tu la.. tak tau la bila nak melaksanakan projek murni itu.. pasalnya, budak² belum tido, mak budak yg tido dulu.. apa kes?


7 ulasan:

lia berkata...

wahhh ini kalau kena kantoi dgn 3H ni... harus depa tido dpn pintu umah lps ni ;p

Sayang.Ibu berkata...

kahkahkahhhh... b4 terlena tu, set alarm laaa CY... punye laa beria nak sneak out...;p

MommyDania berkata...

sapa la yg akan ground CY. harus lah 3H sbb tinggalkan diorang. hehe

MN berkata...

hahaha...aku kalo nak dating2 gitu, takleh sneak out gitu. sbb nanti amni nangis nak susu malam2 camno???

jadinya, terus keluar masa siang2.

MommyCT berkata...

hoho..i penah sneak out tp kantoi sbb derang bangun.

ainie aziz berkata...

penah gak plan nak buat camtu, tapi pikir kang diorang terbangun tetiba plak camno. kensel terus.

CY3.5 berkata...

lia,
harus.. silap² berkhemah kat luar rumah :P

cik Intan,
time bulan posa ni tak la kot.. alangkan alarm nak bangun sahur pun manjang kantoi :P

MD,
ni baru plan².. tau² Amir pun join bangun sahur tadi.. heee..

MN,
ni pasal Zeri dah stop bf.. kekeke.. kalau tak, mmg ke laut la plan ni..

MommyCT,
aiseymen.. dah siap² bagai ke time tu?

cik ainie,
tu le pasal.. tp restoran tu tak jauh mana.. bley la kot dipertimbangkan.. hahaha..