Cari Something?

Rabu, September 30, 2009

Kalau Jadi..


Insya-ALLAH, petang ini si dia akan meredah kesibukan jalan raya di KL utk menjemput saya pulang ke rumah..


Itu adalah antara langkah yg si dia ambil utk memanjakan ibu mengandung yg dilanda low blood pressure ini.. maklum la.. saya tidak boleh nak berdiri lama² sangat.. kalau tak, keluarlah bintang² berkelipan.. semedang perut yg dah berusia hampir 33 minggu ini masih memerlukan saya buat muka kesian utk mendapatkan seat :P


Yang terharu,

Nota kaki: Bawak la anak² sekali ye yang..

6 ulasan:

m-i-o berkata...

hmm, kejap jek dah 33weeks kan...? sudahkah anda bersedia CY3.5 utk menggalas status CY3.4? heeee :P

oh, your DH (dear husband ya, bukan desperate housewife :P) adalah sgt lomentik oooooo....

:P

mommylyssa berkata...

33 weeks and still takde org yg bangun nak kasi seat????!!! semua orang pura2 tidor kah?

honeylanz berkata...

kejam sungguh dorang x bg seat. buta ke apa..ish² mmg x ptt..

ida berkata...

yan klau mengandung perut kecik..kali ni pun kecik gak ker..alahai rindu tul ngan ko yan..harap sihat ler hendaknyer..
err perut tu kembang ke tepi or memanjang hehe..(suke tgk perut org mengandung..pastu teka jantina haha..)

~Yu.Es~ berkata...

dasyat yer orang2 naik LRT yang buat2 tak nampak tu..ih ih ih...

CY3.5 berkata...

m-i-o,
4.0 terus la nyah.. hahaha.. satu apa pun tak buat lagi ni.. relaks bebenar la konon :P

mommylyssa,
kurang periksa la patik..

Has,
itulah realiti.. segelintir je yg bukak mata..

k Ida,
meh la mai.. telek perut cek ni.. kekeke..

US,
mmg dahsyat :P