Cari Something?

Isnin, September 28, 2009

Merdeka :P


Bos baru je lambai² kata nak balik..

"See you next month" katanya..

b4 balik tadi, dia siap² tanya saya, "Yan san.. cuti utk baby bila?" Heeee..



His flight @ 1o pm tonight.. tp dia nak balik ke hotel utk packing.. ngee.. kalau SAYA la bos, mau 2-3 jam b4 departure baru nak balik hotel utk packing.. express le katakan :P Lepas tu mau kena sumpah dengan anak buah sbb tak reti² nak blah cecepat.. sbb tu le saya bukan bos kaedahnya.. (ni dah meraban sampai ke laut la ni.. tak reti² nak stop?)


Nota kaki: Yg tengah pening² lemang dok convert encoding dari SHIFT-JIS ke EUC-JP.

7 ulasan:

Abrahyn berkata...

wah! merdeka!!! i plak bos leh ckp yg dia pun still takde mood nak kerja...hehehehe

knv berkata...

hahahaha! akak merdeka setahun! yahooooooo!!

MommyCT berkata...

best tu, bos takde sampai new year ke?

MN berkata...

next month? dia turun tetiap bulan?

Zuhaini berkata...

hehe... best tu! yahoooo!!!!!

Marisa berkata...

dulu kan masa bos saya jepun.... dia siap tanya enough ka leave only 2 months? Biar botol?

CY3.5 berkata...

abrahyn,
kot sekapal, mmg patut sama2 takde mood :P

knv,
mak jeles nok!

MommyCT,
Oct dia mai la kot.. bulan 12 abang dia yg turun jadi wakil gamaknya pasal bos ni nak kawen :)

MN,
tak jugak.. bulan 8 dia tak turun langsung..

Zuhaini,
tp keje tetapppp jalan.. ngeee..

Marisa,
serius? yg ni macam tak sabar je nak tau bila kita nak resume keje.. heee..