Cari Something?

Selasa, September 29, 2009

At Home


Yours truly ada di rumah. Dapat MC. My blood pressure adalah rendah (sangat?).. 97/74..

Doc suh rest. Jangan stress.. ngeee.. tambah² dia dapat tau yg saya takde maid.. apakah?



11 ulasan:

MommyCT berkata...

Baiknye dokterrr.. I ni manjang low tp tak penahnye dpt mc tau...*zeles ni*

honeylanz berkata...

take a rest cikyan..

~Yu.Es~ berkata...

rehat2kan diri cikyan..penat sangat kot beraya:P

CY3.5 berkata...

MommyCT,
alangkan time nak amik ubat pun, saya request nak duduk kejap.. heee..

Has,
mmg lain macam betul la preggy kali ni.. first time low BP..

US,
takde maknanya.. hahaha.. saya beraya pun tak sihat sangat..

MommyDania berkata...

syioknyee...nk MC jugekkkkk

m-i-o berkata...

hmmm...penangan gegirl ni :P

takpela, demi gegirl idaman - ibu akan jadi kuat hokey? eceh. suntikan semangat gitu.

ke...kakanda stress sebab sehari bersama bos jepun semalam? ngeee...

anyway, berehatlah ya. get well soon :)

KS berkata...

syoknyaa cutii..

klinik mana u pegi? i pon nak cakap ngan doc tu i pon tadak maid.. hehe

Marisa berkata...

saya lak dah 3 hari sakit perut... sampai ke belakang. mcm masuk angin. tp pagi ok.... tghari sampai malam je jadi.. dha tu cam no nak mc?

Zety Zin berkata...

take care ye CY. jangan stres-stres... :)

MN berkata...

nyah..take care!

Sayang.Ibu berkata...

selamat berehat CY...:)